Ανήκει στην παλαιότερη γενιά των producers/DJs στην Ελλάδα. Έχει εκπληκτικές σπουδές πάνω στο αντικείμενο (από τους λίγους – τόσο εξειδIκευμένες) κι επιτυχίες, τόσο παλαιότερα ως Phatjak (μαζί και με τον Βαγγέλη Κλιμάκη), όσο και πιο mainstream ως Angel Stoxx.

Tα τελευταία χρόνια τολμών με το κανονικό του όνομα Vangelis Kostoxenakis, έχει τιμήσει με εκπληκτικές κυκλοφορίες του μεγάλα labels του χώρου της Tech house κατηγορίας κερδίζοντας εξαιρετικές διακρίσεις και αναγνώριση.

Ο Vangelis Kostoxenakis είναι ένας #original τύπος. Πάντα, από τα χρόνια του Mad, που κατείχε πρώτος εκπομπή για την ηλεκτρονική μουσική και είχε βάλει τα θεμέλια για όλους τους Έλληνες djs στο TV Promoting, όταν το MAD ήταν κανάλι που το έβλεπαν … ΠΟΛΛΟΙ!
Δεν συμβιβάστηκε ούτε με την «εμπορική» κατεύθυνση του Angel Stoxx «brand» που είχε απήχηση, αλλά προφανώς μη ενδιαφέρον για τον ίδιο, ούτε με τις εσωτερικές συνθήκες εμφανίσεων σε clubs στην χώρα μας, που η χρονιά που φεύγει ήταν χαμηλή σε guestings.

Ο Vangelis Kostoxenakis είναι προσηλωμένος στο να κάνει αυτά που θέλει, χωρίς όμως την πολυτέλεια της απόδοσης που είχε άλλες χρονιές κι αυτό βέβαια έχει το κόστος του διότι ζει και εδρεύει στην Ελλάδα. Ένα τέτοιο «παραγωγικό» εργαλείο αν ήταν στο εξωτερικό θα διέπρεπε περισσότερο – στα πάντα – αλλά βάζοντας προσωπικές συνθήκες μπροστά, επιμένει Ελλάδα.

Η διάκριση της #11 θέσης των παραγωγών στην κατηγορία Tech house στο Traxsourse για το 2017 – ως newcomer – είναι απλά η τονωτικότερη αναγνώριση της χρονιάς για να συνεχίσει να επιμένει γεμάτος ποιότητα, διάθεση και δημιουργικότερα.

Και εις ανώτερα Βαγγέλη!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts