Μετά την εντυπωσιακή εκκίνηση του unboxed, το νέο 3o επεισόδιο της συνεργασίας της επίσημης αντιπροσωπίας της Pioneer DJ στην Ελλάδας, της Intersys με το GodisaDJ.gr φέρνει τον Anastasio DJ να παρουσιάζει το φανταστικό XDJ RX2!

Περισσότερα στο UNBOXED με τον ANASTASIO & την INTERSYS!

Το XDJ-RX2 είναι η αναβαθμισμένη έκδοση από το δημοφιλές controller XDJ-RX και έρχεται με χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας της σειράς Pioneer, NXS2. Είναι ένα δικάναλο controller το οποίο προσφέρει επαγγελματική εμπειρία χρήσης και μπορεί να συνδεθεί με recordbox σε λάπτοπ, έιτε να παίξει αυτόνομα με usb stick.

Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών με αναζήτηση QWERTY, καθώς και χαρακτηριστικά από τα CDJ-2000NXS2 και DJM-9000NXS2, συμπεριλαμβανομένου του περιστροφικού κουμπιού αναζήτησης, των Sound Color FX και Beat FX. Τα 8 μεγάλα, πολύχρωμα pads σaς δίνουν απόλυτο έλεγχο στα Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop και Beat Jump. Με το XDJ-RX2 μπορείτε να απολαμβάνετε την ευκολία και τη φορητότητα που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο controller.
Μεγάλη Οθόνη
Η έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών σας δίνει οπτική εικόνα, συμπεριλαμβανομένου του Wave Zoom για λεπτομέρειες στα κομμάτια σας. Περιηγηθείτε με πληκτρολόγιο αφής QWERTY, το μεγάλο περιστροφικό κουμπί αναζήτησης και τις πολλές επιλογές φίλτρων για τα κομμάτια σας.

Επαγγελματικά Χαρακτηριστικά
Τα ποιοτικά EQ και faders των καναλιών που διαθέτουν χαρακτηριστικά ισοδύναμα με εκείνα του επαγγελματικού μίκτη DJM-900NXS2 θα σας βοηθήσουν να κάνετε με ακρίβεια τις αλλαγές σας απο το ένα κομμάτι στο άλλο. Προσθέστε επίσης δημιουργικά εφέ με τα Sound Color FX και το Beat FX.

PADS Πολλαπλών Χρωμάτων
Διαθέτει 8 μεγάλα, πολύχρωμα Performance Pads σε κάθε κανάλι για άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες όπως Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop και Beat Jump.

Σύνδεση στο REKORDBOX
Μέσω της θύρας USB, μπορείτε να συνδέσετε το φορητό σας υπολογιστή απευθείας στο XDJ-RX2 και να εισάγετε τα κομμάτια σας στο rekordbox. Έπειτα μπορεί να γίνει αναπαραγωγή των κομματιών σας χωρίς να χρειάζεται να τα εξάγετε σε USB.

REKORDBOX DJ
Περιλαμβάνει ένα κλειδί άδειας χρήσης για το rekordbox dj που συνοδεύει το XDJ-RX2. Απλά ενεργοποιήστε το κλειδί, συνδέστε την κονσόλα και ξεκινήστε το DJing.

https://www.facebook.com/pioneerFans/
https://www.facebook.com/anastasio.thedj/

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God Users

Related Posts