Οι Artbat έδωσαν ένα μοναδικό Dj σετ τη Δευτέρα που μας πέρασε στην κορυφή του Sugar Loaf Mountain στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σετ το οποίο μεταδόθηκε σε livestream μέσω fb & youtube και μέχρι σήμερα έχει κοντά στο ένα εκατομύριο views… για να καταλάβετε τη δύναμη της ηλεκτρ.μουσικής μέσω social, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και το concept γενικότερα!

Το Cercle που δημιούργησε το project είναι ένα μέσο αφιερωμένο στην προώθηση καλλιτεχνών και χώρων με εξαιρετική παραγωγή και στόχος τους είναι να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση γύρω από την τέχνη, την πολιτιστική κληρονομιά και τα τοπία μέσα από δύο τέχνες, τη σύγχρονη μουσική και το βίντεο.

Μια φορά με δύο Δευτέρες κάθε μηνα, ένας καλλιτέχνης παίζει για μία ώρα σε ένα μοναδικό περιβάλλον, ακολουθούμενο από μια συνέντευξη μέσω του Facebook live. Το Cercle έχει ήδη συνδεθεί μετά μουσικής με πολλούς χώρους όπως ο Πύργος του Άιφελ, το κάστρο του Fontainebleau, το κάστρο του Chambord, τις Άλπεις, το αεροδρόμιο Carles DG, το διαστημικό μουσείο του Παρισιού, μέχρι και σε igloo στον Β.Πόλο!

Οι Artbat είναι από την Ουκρανία και μπορεί να μην τα μιλούν καλά τα Αγγλικα, το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελούν ίσως το δημοφιλέστερο tech house/techno διδυμο αυτή την περίοδο και σίγουρα την δημοφιλέστερη επιλογή για την πρεμιέρα τους στην Ελλάδα και το Bolivar μέσα στον Μάιο!

Δείτε το set #ondemand:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts