Προσωπικά προτιμώ το traxsource, το βρίσκω πιο συμβατό με τα αυτιά μου και την ποιότητα της πληροφορίας που θέτω σαν κίνητρο επιλογής!

Το Traxsource μαζί με το beatport μονοπωλούν το ενδιαφέρον του digital source & download center με τις αγορές των wav & mp3 tracks να γίνονται κυρίως μέσα από εδώ! Στο κλείσιμο της χρονιάς το κάθε μέσο βγάζει το charting position του κι εδώ συναντούμε ούτε 1, ούτε 10 αλλά 200 κορυφαία Techno tracks για το 2017, έτσι όπως το επέλεξε το digital store! Ακούστε, δείτε, αγοράστε τα παρακάτω:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts