Δύο θρύλοι της Ιταλικής techno σκηνής για πρώτη φορά μαζί στα dexx  
Ένα μοναδικό old school techno event!

Ο Ναπολιτάνος Danilo Vigorito και ο Luciano Esse από το Salento της Ιταλίας έρχονται για να μας εντυπωσιάσουν με την απαράμιλλη τεχνική και τις μουσικές τους γνώσεις.
Ο Danilo Vigorito αποτελεί ίσως το πιο καθοριστικό «κεφάλαιο» της Ναπολιτάνικης Techno. Γεννημένος στην Νάπολη το 1974, ξεκίνησε από νωρίς το μουσικό ταξίδι του την “ανήσυχη” περίοδο της δεκαετίας του ’80.
Σπούδασε κλασική μουσική, αλλά σύντομα μαγεύτηκε από τις άπειρες δυνατότητες των synthesizers και των samplers. Το 1991 ξεκίνησε τη λαμπρή του καριέρα ως Dj και χαρακτηρίστηκε «φαινόμενο» της τότε σκηνής. Η «τρέλα» του για τον ηλεκτρονικό ήχο τον έκανε να περιπλανηθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της techno σαγηνεύοντας πάντα το κοινό με τα γεμάτα μεσογειακό ταμπεραμέντο set του.

DANILO - ESSE

Ο Luciano Esse είναι η δεύτερη ιστορική μορφή της Ιταλικής Techno. Τον χαρακτηρίζουν η επιθυμία για εξέλιξη και η διαρκής έρευνα πάνω στην ηλεκτρονική μουσική. Θέλει να ελίσσεται ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά είδη μέσα από τα σετ του, χωρίς ωστόσο να προδίδει τις μεγάλες μπασογραμμές και τους groovy ρυθμούς.

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό Techno Event!

check out and like facebook event 

Σχόλια

σχόλια