Ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος μουσικός παραγωγός του 2019 είναι ξεκάθαρα η επιλογή των ήχων που θα χρησιμοποιήσει κατα την ”δημιουργία” στα studio session του.

Στην εποχή του ίντερνετ και των άπειρων επιλογών οι περισσότεροι beginners πέφτουν στην λούμπα προσπαθόντας να μιμηθούν synths, drums και fx που έχουν ακούσει σε εφήμερα hit,  με τα κομμάτια τους να καταλήγουν ”ορφανά” απο άποψη και ταύτοτητα κάνοντας τα δυσδιάκριτα μέσα στον ωκεανό μουσικής που κυκλοφορεί καθημερινά.

Κλείνοντας σχεδόν μία 10ετία στον χώρο της μουσικής παραγωγής και έχοντας περάσει απο πολλά και διαφορετικά genres, το κύριο μέλημα μου ήταν πάντα να δημιουργώ ήχους και ”vibes” απο samples που δύσκολα θα μπορούσες να βρεις σε κομμάτια άλλων καλλιτεχνών.

Φέτος, σε συνεργασία με τα Polarity Studios αποφασίσαμε να κυκλοφορίσουμε μία unique sounding σειρά απο Sample Packs & Construction Kits με βασικό γνώμονα την ηλεκτρονική μουσική.

 

club house essentals

Το Club House Essentials αποτελείται απο 5 construction kits που περιλαμβάνουν πάνω απο 100+ Loops διαχωρισμένα ανά BPM, KEY, DRY/WET + SIDECHAIN OPTION.

Όλα τα samples έχουν υποστεί επεξεργασία απο κορυφαία emulations προενισχυτών tube, αναλογικών equaliser & tape machines ωστέ κάθε κυματομορφή να προσφέρει ”γεμάτο” ήχο – πλούσιο σε αρμονικό περιεχόμενο.

Το Club House Essentials είναι διαθέσιμο προς αγορά απο το Beatportωστόσο το God Is a DJ προσφέρει έκπτωση -50% στον παρακάτω σύνδεσμο:

CLUB HOUSE ESSENTIALS -50%

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Neoklis Van Garen

Γεννημένος την ‘’χρυσή’’ δεκαετία των 90s μυήθηκε απο νωρίς στην ηλεκτρονική μουσική αφού αντί για ζουζούνια μεγάλωσε με Sasha και Prodigy. Mονόκερος στο ζώδιο, λάτρης της κυνικής ρητορικής, έχει αλλεργια στις σφήκες και τα ελληνικά οπότε κρέμασε τα ακουστικά του και αφοσιώθηκε στο tichu… εεε την μουσική παραγωγή. Μόνιμα κλεισμένος σε ένα studio ως γνήσιος audiophile, με εξαίρεση τις ώρες που λαμβάνει την ημερήσια έκθεση του στον ήλιο σε καποια καφετέρια του Γαλατσίου.

Related Posts