Τι γίνεται όταν η διαχρονική ποιότητα της κλασσικής μουσικής παντρεύεται με την dance κουλτούρα της ηλεκτρονικής μουσικής; Μάλλον ένα απολαυστικό θαύμα!

Μετά την απίστευτη επιτυχία του πρώτου εγχειρήματος του BBC Radio 1 Proms και του εμπνευστή της Pete Tong, με 60 classic dance tracks που ακούστηκαν κατά κόρον για δύο δεκαετίες στο πιο διάσημο clubbing νησί της υφηλίου την Ibiza, o “global ambassador for electronic music” επέστρεψε με τρεις διαδοχικές επανεμφανίσεις του εγχειρήματος, αυτή τη φορά μαζί με την Heritage Orchestra, δίνοντας μια εκπληκτική διάσταση προσαρμογής αγαπημένων μας κομματιών σε επιβλητικές ορχηστρικές εκτελέσεις!

ο Pete Tong θα συνοδεύεται από τον μαέστρο Jules Buckley, τον καλλιτεχνικό διευθυντή Chris Wheeler και την Ορχήστρα Κληρονομιάς (Heritage Orchestra). Συνθέτης, ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας  ο Jules Buckley .

Δείτε οn demand την υπέροχη εμφάνιση της 1/12 από το Λονδίνο και τη Ο2 Arena.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts