Χορηγός επικοινωνίας: GodisaDJ.gr

H UpFilter Records την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου διοργανώνει το 2ο Showcace της στο The Real Rocknrolla και παρουσιάζει το ηλεκτρονικό δίδυμο Dry Wet.

Σε αυτή την βραδιά την τιμητική της θα έχει η Techno σκηνή που θα εκφραστεί από τους Dry Wet μέσα από τις μουσικές επιλογές τους και την παρουσίαση του νέου τους single “Convolution”!

Λίγα λόγια για τους Dry Wet.

Ο Γιώργος Χάντας και ο Νίκος Βλαγοΐδης το 2007 ξεκίνησαν το μουσικό τους project Dry Wet. Τα κοινά τους ακούσματα και επιρροές αποτέλεσαν την βάση για να αναπτύξουν ένα κοινό όραμα για το τι θέλουν να παρουσιάσουν. Μετά από μερικά χρόνια πειραματισμού σε διάφορα είδη και στυλ μουσικής, ο ήχος τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα μίγμα από dance kick drums, groovy basslines με techno στοιχεία. Από την πρώτη στιγμή οι συνθέσεις τους προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των ακροατών και δισκογραφικών εταιριών με αποτέλεσμα να κάνουν τις πρώτες τους επίσημες κυκλοφορίες στα Καναδικά label Monique Speciale, Monique Chronique, και Dash Deep Records. Η πιο σημαντική στιγμή των εμφανίσεων τους μπορεί να χαρακτηριστεί η συμμετοχή στοReworks Festivals 2015, όπου κέρδισαν τον διαγωνισμό του CU on Stage και μοιράστηκαν την σκηνή με τους PanPot και Ellen Allien.

Με το “Convolution” οι Dry Wet περνάνε στην πιο ώριμη δημιουργική τους πορεία παρουσιάζοντας μας μια στιβαρή Deep Techno παράγωγη όπου τα Kick Drums συμβαδίζουν υπέροχα με τις groovy μπασογραμμές απογειώνοντας το rhythm section, ενώ τα synth δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για Clubbing.

Το “Convolution” από τους Dry Wet κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από την UpFilter Records.

drywet2.png

Dry Wet – Convolution

Genre: Techno

OUT NOW!

Beatport: https://pro.beatport.com/release/convolution/1697681

Traxsource: http://www.traxsource.com/title/574202/convolution

iTunes: https://itunes.apple.com/gr/album/convolution-single/id1078595484?l=el

Juno: http://www.junodownload.com/products/dry-wet-convolution/3000904-02/

Soundcloud Link: https://soundcloud.com/upfilter-records/dry-wet-convolution

Dry Wet Facebook Page: https://www.facebook.com/TheDryWet

An amazing Techno Night by UpFilter Records

Presents

Dry Wet and new release “Convolution”

Up to Date Music… Up to Date Artists… For Up to Date Listeners

UpFilter Records

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts