Είναι γνωστή η διαχρονική απήχηση του BBC Radio 1 στο Παγκόσμιο κοινό της dance κουλτούρας … Με ηγέτη τον Pete Tong να πρωταγωνιστεί μπροστά ή πίσω από το μικρόφωνο του για παραπάνω από 3 δεκαετίες, το Βρετανικό ραδιόφωνο βοήθησε τα μέγιστα για να “εκπαιδευτεί” το Βρετανικό κοινό σε μια διαφορετική ηχητική κουλτούρα στην μετά 90s εποχή!

Ήταν το ραδιόφωνο που μαζί με τους επίσης Βρετανούς Paul Oakenfold, Sasha, Digweed & Carl Cox δημιούργησαν από κοινού μια νέα γενιά clubbers που διασκέδαζαν τον χειμώνα στη Βρετανία και κατόπιν καλοκαιρινές νύχτες στη Βρετανική “αποικία” την Ισπανική νησίδα με το όνομα Ibiza!

Ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά – cafe για να λέμε την αλήθεια το Café Mambo, όσο μικρή διάσταση κι αν είχε, τόσο τεράστια πρωτοπορία έφερε, γιατί από το παρελθόν με ιδανικό free cool concept έφερνε τεράστια ονόματα DJs που απελευθέρωνε ηχητικά να παίξουν διαφορετική πτυχή της μουσικής τους!

Το BBC Radio 1 γιορτάζει την επανάσταση που έφερε στην Ibiza κάθε καλοκαίρι! Φέτος δημιούργησε ένα εκπληκτικό mini stage μπροστά στη παραλία του Café Mambo και κάλεσε σπουδαία ονόματα όπως ο David Guetta να παίξουν τα πιο διαχρονικά τους Ibiza προσωπικά tunes !

ο David Guetta o οποίος φέτος έκανε πολύ γυμναστική και έγινε “φέτες” ήταν σε ιδιαιέτερα καλό mood και παρουσίασε ένα αξιοπρόσεκτο ημίωρο σετ γεμάτο παλμό και υπέροχες αντιδράσεις του κοινού!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts