Μαθήματα για DJ!

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις για να γίνεις DJ; Σου αρέσει να γίνεις DJ και να είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής του DJ – booth; Άσε τα πολλά και προσπάθησε από ερασιτέχνης, αρχάριος χρήστης της DJ κονσόλας να γίνεις επαγγελματίας και αγαπημένος του κοινού παίζοντας σε αμέτρητα Party, events ή και μυθικούς γάμους!

superstar-dj

Για να το κάνεις πραγματικότητα πρέπει να βρεις τη καλύτερη σχολή για DJ. Υπάρχουν αρκετές εκεί έξω για να επιλέξεις. Υπάρχουν διάφορες σχολές με, διαφορετική οπτική και τρόπο διδασκαλίας για DJ.O σημερινός DJ, δεν παίζει μόνο μουσική. Μαθαίνει να παράγει ο ίδιος τη δική του. Να κατασκευάζει τον προσωπικό του ήχο και να κάνει άλλους DJs να παίζουν τη μουσική του. Άρα μιλάμε για μαθήματα DJ & Producer.

Και εκεί αρκετές οι επιλογές. Μέχρι να τη βρεις και να την επιλέξεις το God is a DJ και οι εκπομπές του θα σε βοηθήσουν να δεις τις κινήσεις, τον τρόπο μίξης και να μάθεις για την τεχνική! Δες π.χ. τον απίστευτο DJ Sparky T να κάνει απογειωτικά scratch . Δες τον Anastasio DJ, να κάνει τα απίστευτα κόλπα με τα CDJ2000NXS.

Σου αρέσει πχ. η παραγωγή; Δες ξανά τον DJ Pantelis να παραδίδει online σεμινάριο εκμάθησης της παραγωγής.  Δες τα επεισόδια μας on-demand και μάθε πρώτα μέσα από την οθόνη σου σημαντικές λεπτομέρειες για να γίνεις DJ μέχρι να σε ενημερώσουμε εκ νέου για μαθήματα που θα σε κάνουν ξεχωριστό και καλό DJ.

Fader – Sparky-T (Full Episode)

Για πληροφορίες στείλε email στο [email protected] ή επικοινώνησε στο 2104221422

Σχόλια

σχόλια