Το πρώτο επεισόδιο MIND THE GAP είναι ΕΔΩ!

ο DJ Pantelis (Pantelis Kotakis) μπαίνει στο studio και παρουσιάζει ένα re-creation του Dance Classic από τα 90’s “Show Me Love” by Robin S.

Αναλύουμε τα κανάλια, τα instruments καθώς και κάποια tips πάνω στην μίξη. Τέλος κάνουμε το τελικό φινίρισμα μ΄ ένα simple mastering. Το Tutorial έγινε με τη χρήση του προγράμματος Cubase Pro 8.5 της Steinberg.

Θέλετε να ρωτήσετε πράγματα για τη μουσική παραγωγή; Στείλτε email εδώ

Xoρηγός: Σεμινάρια DJ-ing και Μουσικής Τεχνολογίας

Η ιστορία του κομματιού στο wikipedia

Καλή σας ακρόαση!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Pantelis Kotakis

Ο Παντελής Κωτάκης (DJ Pantelis), γεννήθηκε στη Θεσσαλονικη. Απο την ηλικία των 15 ετών ξεκίνησε τα πρώτα βήματα του σαν Dee Jay σε Discoteque και Music Bars κυρίως της Θεσσαλονίκης. Απο το 1990 ξεκίνησε να κάνει παραγωγές δικές του καθώς και τα πρώτα του remixes κυρίως σε NY & Chicago House styles. Την δεκαετία του ’90 έπεξε σαν guest σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και αργότερα στην Κεντρικη Ευρώπη,στην Λατινική Αμερική και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ιδιοκτήτης της Sugar Factory Records, της Synthetical Records και συνιδιοκτήτης της Energy Records. Δημιουργός των “A STATE OF HOUSE” ραδιοφωνικά shows που ακούγονται σήμερα σε 24 χώρες και 64 ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Related Posts