Το αυθεντικό καλοκαίρι, φέρνει εικόνες γεμάτες από θάλασσα, διακοπές, ξενοιασιά, διασκέδαση! Όλες οι γενιές, οι παλιότερες, οι σημερινές και οι επόμενες όταν μιλούν για καλοκαιρινή διασκέδαση σίγουρα έχουν στο μυαλό beach parties κάτω από γεμάτα θερινά φεγγάρια, γύρω από μια φωτιά, ή πάντα με φίλους, μουσική και ποτό στο χέρι!

Η Ρόδος, είναι ένα από τα σημαντικότερα κι ομορφότερα τουριστικά νησιά της Μεσογείου με λαμπερή ιστορία από την περίοδο της αρχαιότητας, των ιπποτών μέχρι και σήμερα! Οι ξακουστές παραλίες της κατακλύζονται από κόσμο που τις απολαμβάνουν!  Κάτω από τον πανέμορφο οικισμό της Λίνδου βρίσκεται η υπέροχη παραλία της,  με ήσυχα, κρυστάλλινα νερά, προφυλαγμένη από τον γραφικό κόλπο! Εκεί βρίσκεται ο χώρος του Summer Paradise Festival!

lindos3

H ιστορία ξεκινάει στις αρχές της δεκαετίας μας όταν υπήρχε μια επαναλαμβανόμενη καμπή στην δημιουργία αξιόλογων beach parties στο νησί! Με γνώμονα αυτό και με σημείο αναφοράς τις ημερομηνίες με πανσέληνο δημιουργήθηκε το πρώτο μας project concept! Ήταν 21 Ιουλίου του 2013 όταν μια παρέα από σημαντικούς Local DJs συνάντησε στο ίδιο stage τον κατά πολλούς «Πατριάρχη» του Ελληνικού clubbing Vassili Tsilichristo! Αυτό ήταν, 3.500 κόσμου κατέκλυσε τον χώρο μπροστά στη παραλία και διασκέδασε μέχρι το ξημέρωμα! Η φήμη, η διάθεση, η συνεχόμενη αναβάθμιση των Full Moon parties το έκαναν για τέσσερα χρόνια σημείο αναφοράς στο νησί! Από το 2017 κι ύστερα, το Full Moon concept έδωσε τη θέση του σε ένα ιδιαίτερο φεστιβαλικό concept με δυνατότερο ήχο, εντυπωσιακά visuals και διεθνές χαρακτήρα αφού διάσημα ονόματα του Παγκόσμιου DJing jet set που παίζουν στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, είναι headliners του Summer Paradise Festival στη Λίνδο γεμίζοντας το με πάνω από 6.000 clubbers!

34199267_10160482661830416_7954837975508975616_n (1)   spf14 spf15 spf16 spf17 spf18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πέρσι ο εντυπωσιακός Cedric Gervais και φέτος οι απίθανοι Sunnery James & Ryan Marciano μαζί με τον Nick Martin! Μαζί τους – πάντα – support line up, οι καλύτεροι Έλληνες DJs!

spf18

To Summer Paradise Festival μεγαλώνει, η φήμη του βγαίνει εκτός συνόρων και χιλιάδες τουρίστες το επιλέγουν από νωρίς προγραμματίζοντας τις διακοπές τους στη Λίνδο για να είναι στο event! Το μέλλον είναι μπροστά μας και ο ορίζοντας επιτυχίας κάτω από τα άστρα της Ρόδου, αφορά όλους μας όσους θέλουμε να δούμε το Summer Paradise Festival, ως πυλώνα νέου τουριστικού φεστιβαλικού προϊόντος στο μέλλον!

lindos0

Κάπως έτσι χτίστηκαν τα μεγαλύτερα φεστιβαλικά ραντεβού! Φτιαγμένα με μεράκι, σκληρή δουλειά κι εξέλιξη!

Tα εισιτήρια είναι έτοιμα και περιμένουν τους τυχερούς με προνομιακές τιμές προαγοράς! Πληροφορίες σύντομα μέσα από το GodisaDJ.gr που είναι επίσημος χορηγός επικοινωνίας και φυσικά το https://www.facebook.com/SummerParadisefestival/

Σχόλια

σχόλια