Έχεις διαφορετική άποψη σε όσα γράφουμε; Σε χαλάει ο τρόπος αρθρογραφίας μας;

Πάρε τη «πέννα» σου πίσω και γράψε μας το δικό σου θέμα! Το GodisaDJ ανοίγει τις πύλες του στους αναγνώστες του και κάνει τη δική σου άποψη, επώνυμη!

write

Τι ζητάμε;…
Δεχόμαστε όλες τις μουσικές απόψεις αλλά μέσα σε ένα πλαίσιο από 400 – 800 σωστά συντακτικά και ορθογραφικά πλασαρισμένες στο άρθρο σας, μαζί με 1-3 μεγάλες φωτογραφίες (wide 16:9/1920×1080) χωρίς πιπεράτες λέξεις και έμμεσο promo.

Tι κερδίζεις;
Branding. Γράφεις στο Leading μέσο του χώρου κι αν ο κόσμος γουστάρει τις θέσεις και τα «γραπτά» σου, θα γίνεις μόνιμος author βλέποντας το προσωπικό σου branding και τις μετοχές αρθρογραφίας σου να ανεβαίνουν… Και όταν μεγαλώνει το branding υπάρχει και συνέχεια… Τι; Δε καταλαβαίνεις τι είναι το branding και πως ανεβαίνει; Τότε ασχολείσου με κάτι άλλο και κλείσε το site! Αν τώρα είσαι καλός μαζί με όλη την ομάδα θα φροντίσουμε κι εμείς να γίνεις ακόμη καλύτερος!

Τι κάνεις;
Στέλνεις Photo, ένα μικρό βιογραφικό σου, στοιχεία επικοινωνίας και φυσικά το άρθρο σου στο info@godisadj.gr και μόνο εκεί!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts