Οι New York Times έχουν αναφερθεί σε αυτόν χαρακτηρίζοντας τον “μια από τις πιο επιδραστικές δυνάμεις στην ηλεκτρονική μουσική παγκοσμίως». Παρόλη την αναγνώριση και τις διακρίσεις, ο Hawtin εξακολουθεί να αναπτύσεται ως καλλιτέχνης και είναι σίγουρο ότι θα μας προσφέρει ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Reworks την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Μην χάσεις την επιστροφή του Richie Hawtin στη Θεσσαλονίκη μετά από 14 χρόνια, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στο Reworks Warehouse stage μαζί με ReconditeRedshape , Tijana TArKI και Paul Anthonee.

Την επόμενη ημέρα το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί στο Techniques από το Blend, στην Αθήνα και στο Gazi Music Hall!

Δείτε ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για την πορεία, τη ζωή και την καριέρα του (λίγο παλαιότερο), αλλά εντυπωσιακό!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts