Για το ρεμίξ αυτό μιλήσαμε και στο παρελθόν, το συμπεριλάβαμε και στο πρώτο radioshow της επιστροφής μας, το χρησιμοποιούν ανελλιπώς οι Tale Of Us και γενικά χρειάζονται “μπαλάκια” για να μπορείς να “πειράξεις” ένα ιερό track της ευλογημένης παγκόσμιας δισκογραφίας, από ένα επικό συγκρότημα της εμβέλειας των Pink Floyd

o BILLKA από την Μεσσηνία, έγραψε ιστορία γιατί όταν ένας τεράστιος παραγωγός κλίμακας LUCIANO του ζητά επίσημα να κάνει edit στο remix του, τότε τα πράγματα εδώ παίρνουν άλλη καμπή!

luciano to billka

O συνεργάτης μας και διάσημος παραγωγός/dj Chris Child του έγραψε χαριτολογώντας “εδώ τελειώνουν όλα” … Εμείς θα διαφωνήσουμε, εδώ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ!

Μπράβο Βασίλη!

GREEK-PROCUCERS

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts