Ο αυθεντικός σούπερ σταρ DJ Norman Cook, γνωστός και ως Fatboy Slim, εμφανίστηκε σε ένα μοναδικό σετ στο pod τη Δευτέρα 30 Ιουλίου!
Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά σε εκατομμύρια fans της ηλεκτρονικής μουσικής από τη γαλλική πλατφόρμα Cercle.

i360

Με την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων, χρειάστηκαν μόλις 60 δευτερόλεπτα, για να αποκτήσουν οι 120 τυχεροί τα μαγικά εισιτήρια και να χορεύουν με φόντο το ηλιοβασίλεμα στο επιβλητικό British Airways i360 που βρίσκεται στην παραλία του Μπράιτον, 450 πόδια πάνω από την πόλη. Αυτή ήταν και η πρώτη συναυλία ηλεκτρονικής μουσικής που πραγματοποιήθηκε στο pod, από το 2016 που κατασκευάστηκε!

Δείτε το επεισόδιο #ondemand

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts