O Iάπωνας κληρικός και techno DJ, Gyōsen Asakura, ξεκίνησε ένα φιλόδοξο project με σκοπό να δημιουργήσει έναν ναό αφιερωμένο στην τέκνο μουσική.
Χτισμένος στην πόλη Fukui, o ναός απολαμβάνει τον αρχικό φυσικό φωτισμό που δεν έχει αλλάξει εδώ και 1000 περίπου χρόνια παρά την ανακάλυψη του ηλεκτρισμού.
Ωστόσο ο ιδρυτής και πρωτεργάτης του εγχειρήματος αυτού Mr. Asakura έχει σκεφτεί κάποιες πολύ σημαντικές clubby αλλαγές. ”Ένιωσα πως πρέπει να δημιουργήσουμε την αίσθηση του παραδείσου με τα καλύτερα 3D και LED effects, παρ’ όλα αυτά το κόστος είναι μεγάλο και ζητώ απο όλους τους λάτρεις της techno να βοηθήσουν” δηλώνει ο ίδιος.
O αρχικός στόχος ήταν να μαζευτεί το ποσό των 2.500$, κάτι που έχει ξεπεραστεί ηδη κατά πολύ με μόλις 35 δωρητές .

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Neoklis Van Garen

Γεννημένος την ‘’χρυσή’’ δεκαετία των 90s μυήθηκε απο νωρίς στην ηλεκτρονική μουσική αφού αντί για ζουζούνια μεγάλωσε με Sasha και Prodigy. Mονόκερος στο ζώδιο, λάτρης της κυνικής ρητορικής, έχει αλλεργια στις σφήκες και τα ελληνικά οπότε κρέμασε τα ακουστικά του και αφοσιώθηκε στο tichu… εεε την μουσική παραγωγή. Μόνιμα κλεισμένος σε ένα studio ως γνήσιος audiophile, με εξαίρεση τις ώρες που λαμβάνει την ημερήσια έκθεση του στον ήλιο σε καποια καφετέρια του Γαλατσίου.

Related Posts