Η Level Up Athens σε συνεργασία με τους Ολλανδούς superstar Yellow Claw παρουσιάζει το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ της χρονιάς.

FLYER

Οι Yellow Claw, μετά από πολλά χρόνια επιτυχίας, βρίσκονται πια στο απόγειο της καριέρας τους. Κατακτώντας για 3 συνεχόμενες χρονιές το DJMag Top 100 (θέσεις 76, 57, 48), και όντας healiners σε κάποια από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου όπως το Tomorrowland, EDC Las Vegas, Ultra Miami και Amsterdam Dance Event, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Trap και EDM μουσικής.

collage2

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων EP’s που κυκλοφόρησαν από την δισκογραφική του Diplo, Mad Decent, και το δικό τους imprint Barong Family, το debut album τους Blood For Mercy και ομώνυμο tour έφτασαν το 2015. Los Amsterdam ήταν το όνομα του sophomore album τους που έφτασε στις αρχές του 2017, ως φόρος τιμής για την πόλη καταγωγής τους, Amsterdam, και το Los Angeles όπου γράφτηκε και ηχογραφήθηκε.

Τα δύο αυτά album, εκτός από ότι χάρισαν την ονομασία τους στο διάσημο clothing line τους, περιλάμβαναν hits όπως τα “In My Room”, “Catch Me”, “Good Day” και “City On A Lockdown”, μέσω των οποίων οι Yellow Claw κέρδισαν εκατοντάδες εκατομμύρια plays σε Youtube, Spotify και Soundcloud. Ως αποτέλεσμα, είναι σε θέση να συνεργάζονται με ονόματα όπως ο DJ Snake, ο Tiesto, ο Diplo και ο Steve Aoki, καθώς και Hip-Hop/RnB superstars όπως ο Tyga, o Ty Dolla Sign, οι Migos και ο T-Pain, και να συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις original παραγωγές τους.

Το event θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου στο Monastiraki Center, Αγίας Ελεούσης 3 (2000 άτομα χωρητικότητα). Ως local support θα εμφανιστούν οι residents της Level Up Athens, Chargé και Mel Ody (resident @ The Bank και Far Out Beach Club – Ios), Gioni (Trap Nation) και πολλοί ακόμη special guests.

collage

Εισιτήρια υπάρχουν διαθέσιμα πανελλαδικά σε όλα τα καταστήματα Public καθώς και στο κατάστημα της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα) και ηλεκτρονικά από το δίκτυο του Public και Ticket Services.

 

Online:

1) http://tickets.public.gr/event/level-up-presents-yellow-claw/

2) https://www.ticketservices.gr/event/level-up-presents-yellow-claw/

 

Event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/1897645810553662/

 

Yellow Claw

Official Website: http://yellowclaw.com

Facebook: https://www.facebook.com/yellowclaw

Twitter: https://twitter.com/YELLOWCLAW

Instagram: https://www.instagram.com/yellowclaw/

Soundcloud: https://soundcloud.com/yellowclaw

 

Level Up Athens:

Facebook: https://www.facebook.com/itslevelup/

Instagram: https://www.instagram.com/levelup_ath/

Soundcloud: https://soundcloud.com/levelupathens

Twitter: https://twitter.com/levelup_ath

 

Σχόλια

σχόλια