Το “Take Me to Infinity” συνεχίζει να καλπάζει στα Charts του πλανήτη! Πολλές φορές το δυσκολότερο πράγμα και ο φόβος στη πορεία καριέρας ενός καλλιτέχνη είναι η διαχρονικότητα και το επόμενο βήμα μιας μεγάλης επιτυχίας όπως και αυτής που αναφέραμε.

To νέο κομμάτι του CONSOUL TRAININ ονομάζεται “No Saint” και είναι σε συνεργασία με την τραγουδίστρια Eneli, η οποία ήταν υποψήφια για τα MTV awards 2016 με το κομμάτι “Mhm Mhm” σε συνεργασία με τον Manuel Riva. Επίσης για ακόμη μια φορά συμμετέχει στην σύνθεση του βιολιού ο Δημήτρης Ισσαρης των OtherView.
Το βιντεοκλίπ γυρίστηκε στην Αθήνα και εμφανίζονται και οι τρεις. Το βίντεο Θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου και το κομμάτι ψηφιακά – παντού – στις 30 Μαρτίου.

Το νέο track έχει υπογραφεί σε όλες τις εταιρείες του κόσμου που υπέγραψαν και το “Take Me to Infinity” και σε ακόμη περισσότερες.
(Planetworks, Kontor records, Armada Music Usa & Netherlands, Warner Music, Happy Music και πολλές άλλες).

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts