Ο Έλληνας  DJ Mossel και η Niyola από την Νιγηρία συνεργάζονται στο “Lovers Lover”. Εδώ έχουμε δύο αγαπημένους ανερχόμενους καλλιτέχνες από χώρες με αρχαίο πολιτισμό που συναντιούνται για να ενσωματώσουν τη μουσική τους κληρονομιά σ’ ένα σύγχρονο πολιτισμό. Το single επίσης διαθέτει εξαιρετικά κρουστά από τον Kunle Ade, τον γιό του Νιγηριανού θρύλου, King Sunny Ade.

LoversLover_Final with 314 Records LOGO

Εκτός του ότι είναι ο σωστός ήχος για το καλοκαίρι, είναι επίσης ένα super international track, φτιαγμένο από acts από διαφορετικές χώρες και το οποίο θα κυκλοφορήσει από σημαντικά dance labels σε όλο τον κόσμο. Η επιρροές από Ευρωπαϊκή house και Αφρικάνικο drumming καθώς και Αμερικάνικο EDM μπορούν να ακουστούν στο “Lovers Lover”. Είναι εύλογο να πούμε ότι το drop στο 1.42 είναι ίσως από τα καλύτερα που έχουμε ακούσει το 2018. Αυτό είναι euphoric pop, μια ωδή στην ελευθερία μετά από μια κακή σχέση και τις απρόβλεπτες διαστάσεις που μπορεί να έχει στη συνέχεια.

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την 314 Records!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts