Σε ένα τόσο δύσκολο καλοκαίρι, με νωπές ακόμη τις μνήμες από την καραντίνα για τον Covid 19 της περιόδου (Μαρτίου – Μαϊου) που ο Ελληνικός τουρισμός διανύει πραγματικά “δύσκολες” μέρες δυο απίστευτα livestream sessions έδειξαν την μαγεία της Ελλάδας στον πλανήτη!

Το Cavo Paradiso, το δημοφιλέστερο Ελληνικό club στη 3η δεκαετία της ζωής του, πάνω από τον ιερό βράχου του “clubbing” έδωσε μια υπέροχη πινελιά από το υπέροχο Μυκονιάτικο vibe και τις Sunset επιλογές των ANXID & HEAVY G που βρέθηκαν στα decks σε ένα άκρως άρτια γυρισμένο Video με τις ομορφιές του jet set προορισμού των Κυκλάδων!

 

Στο ίδιο ύφος, με αντίστοιχα τρομερή θέα και καταπληκτικό γύρισμα ο CJ Jeff για λογαριασμό του beatport βρέθηκε στην μαγευτική Σαντορίνη για ένα ιδανικό σετ στο γνώριμο του στυλ με τρομερές εικόνες, drone sessions και θέα υπό τους ήχους & τα jeff vibes!

H δυναμική παρουσία των Ελλήνων DJs υπό το εκπληκτικής ομορφίας Ελληνικό τοπίο με το απέραντο γαλάζιο έδειξαν για τα καλά την φυσική ομορφιά της χώρας μας, της καλοκαιρινής αύρας αλλά και της Djing δυναμικής μας!

#INGREEKDJSWETRUST

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts