Από την ηλεκτρονική απογείωση στην άκρως συναισθηματική acoustic απόδοση της μουσικής τους…

Τολμώ να πω, πως λίγοι τολμούν καν να σκεφτούν, πόσο μάλλον να το πράξουν! Στην Ελλάδα που όταν πεις σε κάποιον για ηλεκτρονική μουσική θα σου απαντήσει πιθανά Hardwell & Martin Garrix, υπάρχει μια φανατική, μικρή παρέα που έχει τους Above & Beyond στην καρδιά τους…

Ένα σχήμα από 3 μεσήλικες λάτρεις της ηλεκτρονικής κουλτούρας αλλά γενικότερα μουσικής φιλοσοφίας που η ζωή τους συνέδεσε μαζί και είναι πραγματικά μια οπτασία είτε τους βλέπεις live στα μεγαλύτερα φεστιβαλικά ραντεβού του πλανήτη να τα σπάνε στα dj booth με τα bpm τους, φορώντας ένα απλό t-shirt …

είτε φορώντας τα σμόκιν τους μπροστά σε χιλιάδες fans που βρέθηκαν μπροστά τους για να τους απολαύσουν με μια κιθάρα στα χέρια, γεμάτοι μελωδίες, ευαισθησία και μοναδικότητα στον τρόπο που μεταφέρουν ακουστικά τις επιτυχίες τους, που τις έχεις χορέψει ένα βράδυ με μποφόρ στο Cavo Paradiso!

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία ακουστική περιοδεία του Above & Beyond, αλλά όποιος βρισκόταν σε κάποια από τις πόλεις πάνω στις οποίες εμφανίστηκαν δεν έχασε την εμπειρία. Τελευταίο εκπληκτικό ραντεβού, αυτό στο Λος Άντζελες στο θρυλικό Hollywood Bowl, όπου οι Above & Beyond παρουσίασαν μπροστά σε ένα ένθερμο πλήθος από 17.000 fans ζωντανές ηχογραφήσεις στο νέο τους live album, Acoustic – Live At The Hollywood Bowl.

Το άλμπουμ διαρκεί περίπου 100 λεπτά και περιέχει συνδυασμούς τραγουδιών όπως το “Satellite / Stealing Time”, καθώς και όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια όπως το “Blue Sky Action” και το “Thing Call Love.”

Ακούστε το στο spotify

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts