Το νέο μουσικό project των Diplo και Mark Ronson έχει κάνει πάταγο και φυσικά η Dua Lipa δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, στις 5 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το single “Electricity”, που αποτελεί ένα εκρηκτικό dance-pop δημιούργημα, στη μουσική και τους στίχους της οποίας, μεταξύ άλλων, συνέβαλε και η Florence Welchτων Florence & The Machine. Με όλα αυτά τα ονόματα να συγκεντρώνονται σε ένα μόνο single, μπορούμε αυτομάτως να αναφερθούμε σε ένα νέο hit.

Την ίδια ημέρα, οι Silk City με την νεαρή κι άκρως επιτυχημένη Lipa κυκλοφόρησαν το video clip του τραγουδιού, το οποίο σε παρακινεί να χορέψεις στον ρυθμό του.

 Με την σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού να φέρει την υπογραφή των Bradley και Pablo, παρακολουθούμε την Dua Lipa να χορεύει ως επιδέξια χορεύτρια, σε ένα σκοτεινό αμερικάνικο Loft που αντιμετωπίζει προβλήματα με τον ηλεκτρισμό του, ενώ στο τέλος του clip βλέπουμε τον Diplo και τον Mark Ronson να παραμένουν εγκλωβισμένοι σε έναν ανελκυστήρα, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην Lipa και στο loft party της.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts