To φημισμένο με διακρίσεις Ωδείο Φίλιππος Νάκας μπαίνει δυναμικά στον τομέα εκμάθησης προγραμμάτων σπουδών για DJs, με καθηγητή με έναν από τους πιο έμπειρους σε γνώσεις και τεχνική DJ στην Ελλάδα, τον Γιώργο Σειρά.

Οι τομείς διδασκαλίας περιλαμβάνουν:

ALL ABOUT DJING

– Mixing

– Beatmatching

– Scratching

– Ροή μουσικού προγράμματος

– Μεταβάσεις

– Εξοπλισμός

– Τα μηχανήματα και οι συνδεσμολογίες τους

– Ρυθμολογία

– Δομή μουσικών κομματιών

– Επαγγελματική συμπεριφορά (Dos & Don’ts)

– Special vinyl sessions

DJ sessions Open Day >
Στις 27 Σεπτεμβρίου, στην Ανοιχτή μέρα DJing, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα σπουδών από τον Γιώργο Σειρά και να πάρετε απαντήσεις και κατευθύνσεις από προσκεκλημένους κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο του clubbing και του ραδιοφώνου.

Η διδασκαλία ξεκινά τον Οκτώβριο τους κύκλους σπουδών DJing και σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Να μάθετε τα πάντα για το DJing από τον κορυφαίο Έλληνα DJ Γιώργο Σειρά και να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Τα μαθήματα θα είναι ομαδικά και θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα σε ιδανικές συνθήκες χώρου εργασίας με σύγχρονο εξοπλισμό.
Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών οι απόφοιτοι θα παίρνουν την πιστοποίηση του Ωδείου Φίλιππος Νάκας και τη σφραγίδα του Berklee College of Music.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts