Ο “αγαπημένος” στο Ελληνικό κοινό Ολλανδός παραγωγός και DJ,  Don Diablo ανακοίνωσε μέσω ενός μηνύματος προς τους fans του ότι αποσύρεται από όλα τα επόμενα Ultra Festivals εξηγώντας τον λόγο και πως έφτασε σε αυτή την απόφαση.

Ο Don Diablo θα εμφανιζόταν στο Ultra Singapore /Mainstage. Λόγω καθυστέρησης της πτήσης του από Πεκίνο προς την Σιγκαπούρη ήταν σίγουρο πως δεν θα προλάβαινε να είναι “on time’ στο stage. Ο tour manager του Ολλανδού μίλησε με τους υπεύθυνους του Festival, ενημερώνοντας για την καθυστέρηση και οι υπεύθυνοι του Ultra ανάφεραν πως αυτό ήταν δικό τους πρόβλημα πως αν εμφανιζόντουσαν δεν θα πληρωνόντουσαν, λόγω αθέτησης όρων στην σύμβαση μεταξύ των 2 πλευρών.

Ο Don Diablo σαν άλλος “superman” πέταξε στην κυριολεξία, καταφέρνοντας να εμφανιστεί για μισή ώρα ( 17:15 – 17:45 ) αντί για (16:15 – 17:45).

Μετα από όλα αυτά που συνέβησαν ο Ολλανδός ανέβασε ένα προσωπικό του video στο Facebook εξηγώντας τι είχε συμβεί – αλλά και την απόφαση – να μην ξαναβρεθεί σε κάνενα Ultra Festival .

Δείτε το video της ανακοίνωσης:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts