Ίος ένα απο τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, είναι πλέον must προορισμός για διακοπές για τον οποιονδήποτε που θέλει να ζήσει κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα!

ios island.jpg

Από τις όμορφες παραλίες, τα non stop party & wet t-shirt competitions μέχρι και το κόσμο ο οποίος σε βοηθάει να μπείς κατευθείαν στο κλίμα του νησιού, μπορούμε να πούμε με άνεση πως μερικές μέρες στην Ίο θα σας μείνουν αξέχαστες!

Μία μέρα στην Ίο δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά γεμάτη και πώς να μην είναι με τόσες δραστηριότητες που υπάρχουν αλλά και μέρη να εξερευνήσει κανείς.

farout_club.jpg

Παρόλα αυτά κάτι που δεν μπορεί κανείς να παραλήψει στη παραλία του μυλοπότα είναι το Far Out Beach Club, ένα απο τα ομορφότερα venues στο νησί οπου κάθε μέρα κατρακυλίζει απο κόσμο έτοιμο για τα πάρτυ που γίνοται καθημερίνα στο venue αυτό, φέτος το Far Out μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις με διάφορα events & guest DJs όπως Kryder, Dimitri Vangelis & Wyman. Ace2Ace [Johnny Gerontakis & Steve Mc], Josef Bamba [Straight from Ibiza] αλλά και residents μαγαζίων της Ίου όπως Kid Angelo & DJ Zenn [TRAFFIC BAR], Steve Diaz [DISCO 69], Mel Ody [THE BANK], Οuinod [SLAMMER BAR] κτλ κτλ!

ios-clubs.jpg

Φυσικά τα events στο Far Out είναι μόνο η αρχή διότι η συνέχεια γίνεται στη χώρα όπου το βράδυ γίνεται σημείο αναφοράς του νησίου στα μαγαζία που προαναφερθήκαν καθώς και σε πολλά άλλα μαγαζία όπως Sweet Irish Dream, The Scorpion Nightclub, Pash Nightclub και πολλά άλλα!

ios2.jpg

‘Οπως μπορείτε να καταλάβετε οι επιλογές είναι πολλές και ο χρόνος λίγος οπότε όσοι επισκεφτείτε την Ίο προετοιμαστείτε καλά!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts