Τον Sparky Τ τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια, όταν και οι 2 μας αμούστακοι ξεκινούσαμε τη πορεία μας στο DJing! Ήταν “μαζεμένος” και ντροπαλός…

Ήταν η περίοδος που το τηλεοπτικό δορυφορικό MTV είχε χτυπήσει τη πόρτα της Ελλάδας και είχε συνεπάρει τους εφήβους με τον ήχο και την εικόνα του! Ήταν επίσης η εποχή που ξεκινούσε η ελεύθερη ραδιοφωνία και ένα – ένα τα ραδιόφωνα (με ξένο ρεπερτόριο) έχτιζαν το image τους με προσωπικό και μουσική! O Θοδωρής είχε αφουγκραστεί τη μόδα scratching και τον ήχο της τότε στιγμής που ήταν αρκετά Hip Hop / RNB με χρήση scratching και το είχε μεταφέρει στα σετ του με τον καλύτερο τρόπο!

Ο Θοδωρής Σαρτζετάκης ήταν το παιδί – θαύμα των Technics SL1200 MK2, μπορούσε με τη scratching τεχνική του να “χαζέψει” πολλούς και πολλούς στους Πανελλήνιους DMC διαγωνισμούς, που κέρδιζε κατά κόρον, εκπροσωπόντας επάξια την Ελλάδα στους τότε διεθνείς διαγωνισμούς του DMC, βλέποντας πάντα τον ευατό του στη δεκάδα των TOP DJs στο εξωτερικό!

Ο Sparky T δεν ήξερε και ξέρει μόνο από scratch! Έπαιξε δυνατή ηλεκτρονική μουσική στα χρόνια του TESSERA club, αλλά πάνω από όλα ξέρει τόνους από ΜΟΥΣΙΚΗ! Και αυτό ίσως να είναι το σημαντικότερο για κάποιον που θέλει να ονομάζεται DJ!

sparky T3.jpg

Σήμερα στα mature 40s του παραμένει μια από τις πιο respectful φιγούρες στο Ελληνικό STAR DJing, είναι ενεργό μέλος των STAVENTO, αποτέλεσε αγαπημένο “δάσκαλο” στη SAE και έναν από τους δημοφιλέστερους σε “μεταφορά – μετάδοσης” εντυπώσεων – γνώσεων σε επιδείξεις τεχνολογικού software για DJs!

Πίσω από τα decks, παραμένει πάντα, ο φίλος μου ο Θοδωρής με την ίδια ενέργεια – έτσι όπως τον πρωτογνώρισα στα late 80s… για να μη πω και καλύτερος!!!

Δείτε το γιατί!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts