Είναι ένα από τα πλέον ανερχόμενα φεστιβάλ του πλανήτη, κι όμως στη Ρουμανία! Το Untold festival φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι εκπληκτικά θεματικά events και απίστευτους καλλιτέχνες στη 2η κατά σειρά μεγαλύτερη πόλης της Ρουμανίας την Κλουζ-Ναπόκα.

Δείτε το απίστευτο Line Up

Το 4ο φεστιβάλ, είχε μοναδικό κλείσιμο με το set του Armin Van Buuren, μέσα από το κεντρικό στάδιο της πόλης, ένα σετ με πάνω από 6ωρη διάρκεια που ολοκληρώθηκε στις 9:10 ώρα Ελλάδας το πρωί κλείνοντας συναισθηματικά δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με το αναμενόμενο επόμενο του single γραμμένο & αφιερωμένο στον γιο του!!! To κοινό αγκάλιασε και αποθέωσε τον Ολλανδό super star κάνοντας τον να γίνει ένα με αυτό!

armin3 armin-2

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts