Είναι ένας από τους καλλιτέχνες που σέβεται το μουσικό παρελθόν, την ιστορία και τις ροκ μπάντες, αφού έχει κληθεί και έχει κάνει επιτυχημένα remix στους Depeche Mode, αναβιώνοντας με τον δικό του ξεχωριστό ηλεκτρονικό τόνο την κουλτούρα και τις επιτυχίες τους!

Ο Eric Prydz βρέθηκε τη Πρωτοχρονιά στο Decadance του Κολοράντο των Η.Π.Α. και ξεκίνησε το σετ του με ένα επικό remix στο classic των U2 “New Year’s Day” ξεκινώντας τη χρονιά με παλμό και τους fans στον αέρα! Δείτε το!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts