Αρκετοί συνάδελφοι μας, επώνυμοι DJs αυτό το καλοκαίρι είναι στη κυριολεξία με μια βαλίτσα στο χέρι! Και δεν είναι εύκολο αυτό, από κάθε άποψη προσωπική, σωματική και επαγγελματική! Ανάμεσα σε καράβια, βαλίτσες, αεροδρόμια και χιλιόμετρα, κάποιοι από αυτούς βρίσκουν 1 λεπτό χρόνο να «ποστάρουν» αλήθειες και ενδιαφέρουσες ατάκες στις προσωπικές τους σελίδες στο facebook! Διαβάστε και θα καταλάβετε!

Dino MFU

dino-mfu2.jpg

Καλά είναι να ανεβάζουμε φωτό από τα πάρτι μας με εκατοντάδες η και χιλιάδες κόσμο , που είναι και συχνά πλέον , ναι ωραία μαγκιά….
Τι γίνεται όταν όμως peak season Αύγουστο έχεις πενήντα άτομα ;;;
Μπορεί να φταίει το μέρος ,μπορεί να φταις και εσύ , έτσι βάζεις το κεφάλι κάτω και κανείς ότι καλύτερο μπορείς για τον κόσμο που ήρθε να σε δει , έτσι έγινε κ σήμερα και το αποτέλεσμα ήταν να ευχαριστήσεις full αυτά τα 50 άτομα και να εισπράξεις μόνο θετικά…
Το έχω ξαναπεί , η δουλεία μας είναι πολύ δύσκολη και θέλει γερό στομάχι…
Kai το άλλο επιτέλους κάποιοι που πουλάνε παραμύθια και wow και amazing όπου και να πανε , μπορώ να πω ότι δεν είναι ποτέ έτσι 10 στα 10…
Summer tour 2013

DJ Menelaos Koutsakos

menelaos.jpg

Αγαπημένη παράνοια Αυγούστου! 3ωρα-4ωρα ύπνου, πλοία, λεωφορεία, αυτοκίνητα νοικιασμένα και ιδιωτικά. Εκατοντάδες χιλιόμετρα φεύγουν, το σώμα αρχίζει να πιάνεται και να πονάει. Τα πόδια καίγονται από το macbook που δουλεύει υπερωρίες και στο δρόμο, με το λογαριασμό του κινητού να γράφει 80 ευρώ extra από το 3G. Όταν όμως ανεβαίνω στην κονσόλα, σε Άνδρο, Άστρος, Μονεμβασιά, Ναύπλιο, Κάρυστο και στα υπόλοιπα μέρη που παίζω φέτος, όλα τα παραπάνω με τη μία σβήνονται. Τότε υπάρχει μόνο η ευτυχία από το non-stop mix και φυσικά από τις “μικρές” αλλά μαγικές εκδηλώσεις ικανοποίησης και αγάπης του κόσμου! Γιατί το DJing δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, φωτογραφίες και βιτρίνα, είναι κυρίως αυτά τα μοναδικά συναισθήματα που δεν τα αλλάζω με όλες τις αυγουστιάκες διακοπές του κόσμου!

DJ John Laios

JL.jpg

Ψευτο pr , μεγάλοι djs των 150€ , ψευτόμάνατζερ με 200% booking fee , στημένος κόσμος που δεν έχουν σχέση με τη μουσική , μαγαζιά με απαιτήσεις “πόσο κόσμο θα φέρεις” και prestige στο Facebook! Γυρνάμε και τα μαθαίνουμε χωρίς να έχετε ιδέα! Δουλέψτε με αυτούς που πρέπει και ξυπνάτεεε!!!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts