To 1997 ο Έλληνας ΡΟΚ Καλλιτέχνης Πέτρος Θεωτοκάτος ηχογραφεί το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «το πιστόλι στο πιάτο». Επηρεασμένος από τη διάλυση της τότε Γιουγκοσλαβίας, τα τραγούδια έχουν θέματα για τη Βοσνία, τους βομβαρδισμούς αμάχων, τον έρωτα και το θάνατο. Το σημαντικότερο και πλέον διαχρονικό κομμάτι της καριέρας του θα είναι μέσα από αυτό το άλμπουμ το “Θα Χαθώ”.

Ο Roni Iron είναι ένας αυθεντικός καλλιτέχνης, πολύ καλός παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής και επίσης καλός DJ! Δε συμβιβάστηκε ποτέ με τα “απλά” … πάντα ήταν τύπος για τα σύνθετα! Το πιο χαρακτηριστικό του “χάρισμα” είναι η εμμονή του στο να παρουσιάζει δουλειές ηλεκτρονικής μουσικής με Ελληνικό στίχο. H αρχή έγινε με το De Grecia ένα κομμάτι που έγραψε σε residency του στη Σαντορίνη και από εκεί το αγάπησε όλος ο πλανήτης! Εκεί ξεκίνησε και τη συνεργασία του με τον επίσης ‘Eλληνα παραγωγό Kled Mone (από τη Θεσσαλονίκη) ο οποίος έκανε ένα πολύ όμορφο remix στο κομμάτι που παρουσιάζουμε εδώ παρακάτω!

Η συνεργασία ήταν καλή, οπότε η επαγγελματική σχέση δοκιμάζεται εκ νέου, δουλεύοντας πάνω στο “Θα Χαθώ”, φέρνοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, όσο και πρωτοποριακό, αφού για πρώτη φορά ένα κλασσικό Ελληνικό ροκ κομμάτι διασκευάζεται σε ηλεκτρονική εκδοχή! Ακούστε το!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts