Τον DJ Pantelis θα τον ξεχωρίζουμε πάντα! Για πολλούς λόγους … πάνω από όλα για τη φιλία και την αγάπη του!

Παλιοσειρά, προικισμένος με φοβερές γνώσεις για τη μουσική, μπήκε από σπόντα στο DJing πριν καν πολλοί από εσάς γεννηθείτε! Με όπλο την αφοσίωση στην μουσική, μεγάλωσε με το όραμα να μπορέσει να ξεχωρίσει και να αφήσει έργο πίσω του…

Νομίζουμε το έχει κάνει εδώ και δεκαετίες! Δισκογραφικά συμβόλαια, κυκλοφορίες δίσκων, official Remix σε τεράστια ονόματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, διαμονή για χρόνια στην Γερμανία του χάρισαν δύσκολες στιγμές προσαρμογής και ρίσκου, αλλά αναμφίβολα αξαίχαστες στιγμές εμπειρίας, παραγωγικής εξέλιξης, γνωριμιών και πολλών ακόμη “όπλων”…

Ο DJ Pantelis προχώρησε και είναι πάντα εκεί μπροστά με το σημαντικότερο όπλο που λέγεται ταλέντο και ποιότητα! Η εμπειρία της σύνθεσης, η ικανότητα της δημιουργίας και το σωστό παίξιμο του στο studio μπορούν να μας χαρίζουν μουσικά θαύματα σαν και το I Will Rise Up (The Bootleg)

Φτιαγμένο ειδικά για μια σειρά από special εμφανίσεις στο “βασιλικό” του residency στο εκπληκτικό και εκλεκτικό LE ZAZOUS, το κομμάτι σε ταξιδεύει σε 2 χρόνους από τα Late 70s με τη Gloria Gaynor στη σκηνή, σε NU DISCO ήχο και στη πρώτη δεκαετία της τωρινής χιλιετίας όπου ο YVES LAROCK με το Rise Up, έκανε το classic της δεκαετίας!

Σαν ιδανικός μαέστρος πήρε τη κατάσταση στα … χέρια του! Απολαύστε το ευλαβικά!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts