Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πραγματικά υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια που είναι στη λογική του concept μας και “δυναμώνει” τη σκηνή!

Η House μουσική έχει πολλούς υποστηρικτές στην Ελλάδα όπως και ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές για να μεγαλώσει! Μια αυτόνομη πρωτοβουλία (και πάλι!) με μια δυνατή ομάδα στη παραγωγή, αυτή των Πατρινών φίλων μας της Kinky Basement Productions ετοιμάζουν κάτι πραγματικά πολύ πρωτοποριακό, που και συμμετέχουμε και σας προτείνουμε να αγκαλιάσετε, αφού και δείχνει την εικόνα μέσα από την εμπειρία των πρωταγωνιστών, όσο και προετοιμάζει όλους, για όσα μελλοντικά πιθανά να έρθουν κι ας είναι καλοδεχούμενα!

Το Feel Your Heartbeat αποτελεί ένα μουσικό ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τη House μουσική στην Ελλάδα σε όλο της το φάσμα. Τα μεγαλύτερα ονόματα της House μουσικής σκηνής αποτελούν τους πρωταγωνιστές σε ένα μουσικό ντοκιμαντέρ που θα συζητηθεί. Μουσικοί παραγωγοί, djs, άνθρωποι των media και των δισκογραφικών εταιριών, ιδιοκτήτες clubs και άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει τη House μουσική στην Ελλάδα από οποιοδήποτε πόστο, δηλώνουν τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις μπροστά στην κάμερα του Περικλή Παπανδρεόπουλου και της Kinky Basement Productions.
Μέσα από σκέψεις, εμπειρίες, εικόνες και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών, το Feel Your Heartbeat προσπαθεί να σκιαγραφήσει το τοπίο της House μουσικής στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές μιας μουσικής σκηνής, που έχει αγαπηθεί από ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού μουσικού κοινού.
Την ομάδα παραγωγής αποτελεί η Kinky Basement Productions, η οποία δραστηριοποιείται με συνέπεια από το 2005 στο χώρο της House μουσικής σκηνής, έχοντας ως εφόδιο το πάθος για τη μουσική και στόχο τη διοργάνωση πρωτότυπων και πρωτοποριακών μουσικών projects. Τη σκηνοθεσία, τη λήψη και το μοντάζ έχουν αναλάβει ο Περικλής Παπανδρεόπουλος με την ομάδα του, μεταφέροντας την εμπειρία τους, τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους σε κάθε σημείο του ντοκιμαντέρ. Στην αφήγηση και την επιμέλεια των συνεντεύξεων βρίσκεται ο music supervisor της Kinky Basement Productions, Elis M. Feeling, ο οποίος επικοινωνεί με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο με τους πρωταγωνιστές.
Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις, τις νέες συνεντεύξεις, δείτε σκηνές από τα γυρίσματα και μάθετε τα πάντα για τη μουσική που αγαπάτε από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, μόνο μέσα από το Feel Your Heartbeat.

Η καρδιά της House μουσικής στην Ελλάδα χτυπά δυνατά. Ετοιμάσου να νιώσεις τον παλμό της…

http://www.feelyourheartbeat.gr/

Δείτε το promo video στο Youtube

http://www.youtube.com/watch?v=LavtZRcH4eY

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts