Είσαι φιλόδοξος παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής που φτιάχνεις τα δικά σου original, remix, ή mash up κομμάτια;

To GOD IS A DJ & η δισκογραφική εταιρία Warner Music σε καλούν να μπεις στην remix ομάδας τους, φτιάχνοντας τις δικές σου εκτελέσεις στις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες της εταιρίας!

GREEK-PROCUCERS

Αν πιστεύεις ότι το έχεις με τα remixes και τα διάφορα edits στείλε μας τώρα το δικό σου demo remix στο promo@godisadj.gr και μπες στο God is a DJ remix Warner team κερδίζοντας ευκαιρίες για αμέτρητες airplay μεταδόσεις στο Ελληνικό ραδιόφωνο, προωθητικές ενέργειες των κομματιών σου σε χιλιάδες djs & ραδιόφωνα σε όλα τα Βαλκάνια μέσω καθημερινών promo lists, article posts στο Godisadj.gr παρουσιάζοντας τα remixes σου, πρώτες μεταδόσεις στο #1 dance show του Music 89,2 το God is a DJ Radioshow, φυσικά, YouTube plays, Shazam αναζητήσεις και δημοτικότητα των remixes σου και τέλος αρκετές πιθανότητες επίσημης κυκλοφορίας του remix σας από την ίδια την Warner Music σε όλο τον κόσμο!

Ο κόσμος της dance μουσικής είναι πιο κοντά με τεχνολογία, ταλέντο και συνεργασίες! Στείλε τώρα τη δική σου remix επιτυχία στο promo@godisadj.gr κι άρπαξε την ευκαιρία!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts