Στον χώρο υπάρχουν πολλοί…

Άλλοι καθαρά μισθοφόροι, άλλοι επαγγελματίες με διάθεση χείρας βοηθείας, άλλοι επαγγελματίες και ρομαντικοί, άλλοι ερασιτέχνες στο ξεκίνημα κι άλλοι ταλαντούχοι, αλλά παντοτινά “αφανείς ήρωες” μιας ακολουθίας του χώρου με ιδιαίτερη προσφορά και αφοσίωση στο γενικό καλό και την πρόοδο του χώρου μέσα από κινήσεις που βοηθούν μεγάλη μερίδα όλων των προηγούμενων κατηγοριών που προαναφέραμε στο ξεκίνημα να κερδίσουν γνώση, χρόνο και πολλές φορές “χρήμα” από την ευγενική, ρομαντική, εθελούσια πρωτοβουλία αυτών των ανθρώπων για το Ελληνικό DJing.

Ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώτης ή αλλιώς ο Midimod, με τον οποίο μπορεί να διαφωνήσαμε στο παρελθόν για την εξέλιξη μιας υπόθεσης συνεργασίας με το GodisaDJ.gr, αλλά που ποτέ όμως δεν ξεχάσαμε να αναφέρουμε την δουλειά και την προσφορά του σε όλους εμάς, χάνοντας τεράστιες εργατοώρες από τον προσωπικό του χρόνο στον βωμό της Ελληνοποίησης μερικών εκ των πιο αναγνωρίσιμων επίσημων manual χρήσης δημοφιλών dj software manuals!

Μετά τα Serato & Traktor manuals (που υπάρχουν και στο site μας) ήρθε η ώρα του Virtual DJ ενός εκ των διασημότερων softwares ειδικά στους beginners!

Serato Manual στα Ελληνικά!

DOWNLOAD LINK

Σε ευχαριστούμε Παναγιώτη! Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι ένα LIKE στη σελίδα του: https://www.facebook.com/Midimodder

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts