Σε μια περίοδο δύσκολη για το Ελληνικό DJing & παραγωγή που ψάχνεις την συνέχεια πίσω από 10 – 15 κλασσικά ονόματα σε όλα τα electronic genres που έχουν σφραγίσει χιλιόμετρα με την δεκαετή+ διαδρομή τους, είναι πραγματικά ελπιδοφόρο να βλέπει 2 παιδιά που ο χώρος τα έχει βαπτίσει ως ταλέντα, να στέκονται στα πόδια τους και να ατενίζουν – μαζί – επιτυχημένα το μέλλον, μέσα από ένα κοινό παραγωγικό release!

Οι Philip Z & Liva K είναι αυτοί, πάνω κάτω συμμαθητές στην τάξη της ηλεκτρονικής κουλτούρας παρουσιάζουν σε house απόχρωση ένα εκπληκτικό cover του all time classic soul track “Wishing On A Star” των Rose Royce! To κομμάτι κυκλοφορεί στην Ocean Trax records και έχει ήδη κάνει πάταγο βρισκόμενο μόλις ένα βήμα πριν την 1η δεκάδα του Traxsource Top100 House tracks γι αυτή την περίοδο!

wishingtop

Ακούστε το:

Αγοράστε το, στηρίζοντας την δουλειά των 2 εξαίρετων Ελλήνων producers/djs:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts