Ο MUSIC 89,2, οργάνωσε για δεύτερη χρονιά τον διαγωνισμό “The Battle of Music 89,2” που ξεκίνησε πέρσι με μεγάλη επιτυχία κι ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή. Ο διαγωνισμός έκλεισε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου με ένα μεγάλο dance party, στο οποίο αναδείχτηκε και ο νικητής DJ.

Το πιο hot καλοκαιρινό party έγινε στο Bolivar Βeach Bar με μεγάλη συμμετοχή από ακροατές και υποστηρικτές των 3 finalist DJ Brake , DJ Inside και Magic K.
Μαζί με το κοινό και όλοι οι παραγωγοί του MUSIC 89,2 σε μεγάλα κέφια!

Το God is a DJ.gr ήταν εκεί μαζί με το DJ-booth που ήταν ένας εκ των μεγάλων χορηγών του διαγωνισμού!

Το DJ-booth είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό ενοικίασης προς DJs/Producers για τα προσωπικά τους sets, practise sessions μέχρι και τα τεράστια φεστιβαλικά projects όπως π.χ. το COLOUR DAY FESTIVAL!Όταν στην ουσία κολλήσεις στον κατάλληλο εξοπλισμό, το DJ-booth έχει τη λύση!

Το πάρτι, για να πάμε πίσω στη μάχη (!) άνοιξε η Αntzie Karagianni παρέα με τον Dimension-X και τον MC STEVE των ACE2ACE, ακολούθησε το διαγωνιστικό μέρος και η μονομαχία των finalist στα decks και συνεχίστηκε με & τον Sparky T. Η διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού μαζί με τους κριτές top επαγγελματίες Djs, ανέδειξαν τον τον DJ Magic K !!! μεγάλο νικητή του “The Battle of Music 89,2 για το 2015”.

Ο νικητής κέρδισε υποτροφία από την SAE Ιnstitut αξίας 4.500€ και μηχανήματα από την Dj-Βooth.gr αξίας 1250€. Το party μεταδόθηκε ζωντανά στον αέρα του Music 89,2 και το κέφι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Δείτε το video από τη βραδιά!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts