Για τον Consoul Trainin έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές!

Το ταλέντο το είχε από παλιά, τη ποιότητα από τα γεννοφάσκια του, αλλά πλέον έρχονται και τα αποτελέσματα… Το Take Me To Infinity, είναι με διαφορά το πιο επιτυχημένο κομμάτι Έλληνα DJ σε views αλλά και διακρίσεις επισκεψιμότητας για το 2016! Υπογεγραμμένο στην Armada Music στις ΗΠΑ, στην Happy Music στη Γαλλία, στη Blanco y Negro Music στην Ισπανία και Kontor Records στη Γερμανία είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα – για να μην πούμε – το πιο επιτυχημένο υπογεγραμμένο single Έλληνα DJ/Producer στο εξωτερικό, μετά το εγχώριο συμβόλαιο στη πιο διαχρονική και αυθεντική Ελληνική εταιρία την Planetworks!

To επίσημο video clip μόλις κυκλοφόρησε και είναι πραγματικά απίστευτο όπως και το hit!

Eυχόμαστε αντίστοιχη πορεία με πάνω από 5.500.000 views που έχει γράψει ως τώρα το lyric video και πάνω από το 1.000.000 Plays που έχει πιάσει και στο spotify!

Συγχαρητήρια και στον φίλο μας τον Consoul Trainin! Η ωριμότητα συναντά τη ποιότητα και το μείγμα είναι ότι πιο τιμητικό για ένα Έλληνα καλλιτέχνη!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts