Το καλοκαίρι και οι εμφανίσεις μπήκαν με το δεξί για τους SHM που επέστρεψαν “σπίτι” τους στην Σουηδία για να παρουσιάσουν μια 4ημερη υπερπαραγωγή!

Ήδη από χτες σε όλο τον global χάρτη της ηλεκτρονικής μουσικής, είναι είδηση και σημείο αναφοράς το σετ τους που περιείχε και νέα – ακυκλόφόρητα κομμάτια και απίστευτα edits από τα ήδη αγαπημένα, που μπορείτε να δείτε παρακάτω (δυστυχώς η ποιότητα δεν είναι καλή), όπως και να διαβάσετε το full tracklist τους!

To επόμενο 3ήμερο είναι sold out στη Στοκχόλμη και ουκ ολίγοι Έλληνες fans βρίσκονται εκεί, για να δουν LIVE τις εμφανίσεις επιστροφής τους!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts