ΕΓΓΡΑΦΕΣ SEASON 5
Η ΜΟΝΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η μεγαλύτερη επιλογή μαθημάτων μέχρι σήμερα!
Νέοι εισηγητές, νέα μαθήματα djing,νέα μαθήματα παραγωγής!

ΤΜΗΜΑΤΑ DJING

Mossel - Mad Beats Promo SQ
MAD BEATS
Η φρέσκια προσθήκη του μαθήματος Mad Beats by Mossel στο τμήμα DJing της σχολής υπόσχεται να διαμορφώσει όλες εκείνες τις (θεωρητικές και πρακτικές) λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στην πορεία ενός, πραγματικά, επαγγελματία DJ.
Είτε ξεκινάς από το μηδέν, είτε έχεις κάνει τα πρώτα σου βήματα στον «στίβο» του DJing και της παραγωγής, εδώ θα αποκτήσεις τη φιλοσοφία της Big Room μουσικής, ξεκινώντας από την ιστορία και τις βασικές τεχνικές της, και φθάνοντας στη χάραξη της/του δικής σου στρατηγικής/πλάνου για την καριέρα σου. Σταδιακά, εκπαιδεύεσαι σε τομείς όπως η επικοινωνία με το κοινό, η συμπεριφορά στο booth, τα social media και τη σημασία τους, ενώ ο Mossel υπόσχεται να σου μάθει πώς λειτουργεί η μουσική βιομηχανία από μέσα, πώς κάνεις τις γνωριμίες που πρέπει και πώς χτίζεις ένα brand name με ό,τι αυτό συνεπάγεται – visuals, διαχείριση live εμφανίσεων, touring, logo κ.ά.
Στο τέλος του εξαμήνου, θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι και να προβλέπεις τα μουσικά trends, να διαμορφώνεις ένα DJ set από το intro ως το outro και, τελικά, να μανατζάρεις το «προϊόν» σου: εσένα.

DSC_0159
DJ CLASS LEVEL 1
Το τμήμα Level 1 αποτελεί την πρώτη στάση στη σχολή μας. Είναι η εισαγωγή. Απευθύνεται τόσο σε αυτούς που ξεκινούν πραγματικά από το μηδέν, όσο και σε εκείνους που μπορεί να παίζουν ήδη επαγγελματικά, όμως θέλουν -και πρέπει- να χτίσουν μια σωστή βάση για να προχωρήσουν. Εδώ, οι μαθητές/τριές μας αποκτούν τη φιλοσοφία του DJing, θεωρητικά και πρακτικά, μαθαίνοντας την ιστορία της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής και δουλεύοντας χωρίς υπολογιστή ή άλλους αυτοματισμούς για τη μίξη (παρά μόνο για τη διαχείρηση της μουσικής βιβλιοθήκης τους). Επίσης, μαθαίνουν βασικές τεχνικές, όπως το beatmatching, ενώ σταδιακά εκπαιδεύονται στο να διαχειρίζονται τον χρόνο που απαιτείται για την προετοιμασία ενός DJ set, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ακόμη, οι μαθητές/τριες του Level 1 χαίρουν συνεχούς καθοδήγησης και παρακολούθησης από τους εισηγητές μας, εξατομικευμένα, ώστε ο καθένας και η καθεμιά τους να μπορέσει να χτίσει σιγά-σιγά τη δική του/της μουσική ταυτότητα.
Οι DJ Survivalists του Level 1 είναι οι μελλοντικοί συνάδελφοι των εισηγητών της σχολής και ως τέτοιοι αντιμετωπίζονται στο πλαίσιο του συγκεκριμένου τμήματος.

Dj Class level 2

DJ CLASS LEVEL 2
Οι μαθητές/τριες του Level 2 είναι οι δευτεροετείς της σχολής, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την πρώτη σεζόν στο τμήμα Beginners. Πλέον, δίνεται έμφαση στην εξειδίκευση των DJ Survivalist, μαθαίνοντας εξελιγμένες τεχνικές, δουλεύοντας πάνω σε πικάπ, ξεκινώντας παράλληλα τα DJ set σε μαγαζιά ανά την Ελλάδα. Ακόμη, δουλεύουμε και σε άλλους τομείς του επαγγέλματος ενός DJ, όπως είναι το promotion, το event planning, η διαχείριση των social media και κάθε λογής λεπτομέρεια που θα χρειαστεί να έχει ως εφόδιο για την καθιέρωσή του στα καλύτερα DJ booth. Οι DJ Survivalists του Level 2 είναι εν δυνάμει συνάδελφοι των εισηγητών και ως τέτοιοι αντιμετωπίζονται από αυτούς

Anastasio Future Djing today

FUTURE DJING…TODAY
Η σχολή μας εισάγει ένα νέο μάθημα στο πρόγραμμά της, το Future DJing…TODAY! by Anastasio, powered by Intersys & Godisadj.gr
To μάθημα θα είναι τρίωρο, μια φορά την εβδομάδα και θα πραγματοποιείται στην υπερσύγχρονη αίθουσά μας – με τον απαιτούμενο εξοπλισμό – περιλαμβάνοντας τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση. (πλέον, υπάρχει και ξεχωριστό practise room για τους σπουδαστές/τριές μας).
Το Future DJing…TODAY είναι ένα master class 6μηνο project που ως κύριο σκοπό έχει μέσω του πλέον τελευταίου εξοπλισμού της Pioneer DJ να αναδείξει τις τεχνικές προδιαγραφές του κάθε συμμετέχοντα μαθητή που επιθυμεί να δει τα mix skills του να μεταμορφώνονται σε άλλο επίπεδο έπειτα από 6 μήνες! Απευθύνεται σε όσους θέλουν να φτάσουν στην ελίτ της μίξης και της τεχνικής γνώσης! Το μάθημα χρησιμοποιεί ως standard εργαλεία εξοπλισμό με Pioneer DJ CDJ2000 nxs2, το απίστευτο sampler DJS1000 με τις άπειρες δυνατότητες και το Toraiz AS1 το σύχρονο πολυ εργαλείο – midi που θα σας ενθουσιάσει με τον ήχο και τις προδιαγραφές συγχρονισμού του με το υπόλοιπο booth!
Aποστολή αυτού του elegant master class, το οποίο διδάσκει για πρώτη φορά την κορυφαία τεχνική κατάρτιση κι έχει την υποστήριξη της Ελληνικής αντιπροσωπίας Intersys & φυσικά της Pioneer DJ Europe, είναι να ετοιμάσει τους απόλυτα τεχνικά καταρτησμένους DJs της επόμενης γενιάς – από σήμερα – με έμφαση το Live Performance ανώτερου επιπέδου!
Ακόμη, κατά τη διάρκεια του εξαμήνου πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές επισκέψεις, ενώ σπουδαίοι άνθρωποι της σκηνής θα περάσουν από την αίθουσα του DJ Survival για να μεταδώσουν τις δικές τους τεχνικές εμπειρίες και γνώσεις και με εκπλήξεις από το εξωτερικό!

Dimitriadis cut
MAINSTREAM SESSIONS
Το project Mainstream Sessions, με εισηγητή τον γνωστό και πολύ έμπειρο Αντώνη Δημητριάδη (AD1), είναι ένας κύκλος σεμιναριακών μαθημάτων που καλύπτει γενικές γνώσεις πάνω στο DJing και στην παραγωγή mainstream μουσικής – και είναι, αντικειμενικά, η πιο διαδεδομένη μουσική ανά την Ελλάδα.
Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα άλλα τμήματα DJing, μια διδακτική εμπειρία που ασχολείται αποκλειστικά με την αποκαλούμενη εμπορική μουσική που παίζεται σε πάρα πολλά club, αλλά και εκδηλώσεις, prive πάρτι, εταιρικά events, γάμους και λοιπούς χώρους διασκέδασης. Ο AD1 είναι ίσως ένας από τους καταλληλότερους ανθρώπους να μεταδώσει γνώσεις και εμπειρίες για το πώς μπορείς να πετύχεις καλλιτεχνική ανέλιξη σε μια τέτοια μεγάλη σκηνή και να παραμείνεις διαχρονικός/ή.

Dj Young - Change the beat SQ
CHANGE THE BEAT
Η σχολή μας εισάγει ένα νέο μάθημα στο πρόγραμμά της, το Change the Beat, by DJ Young. To μάθημα είναι τρίωρο, μια φορά την εβδομάδα, στην υπερσύγχρονη αίθουσά μας και περιλαμβάνει τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση (πλέον, υπάρχει και ξεχωριστό practice room για τους σπουδαστές/τριές μας).
Το Change the Beat καταπιάνεται με τη rap μουσική και τα υποείδη της (R’n’B, Τrap). Το hip hop, όμως, δεν είναι απλώς ένα είδος μουσικής. Οπότε, οι σπουδαστές/τριες του μαθήματος αυτού διδάσκονται επίσης την ιστορία και την κουλτούρα (βιβλία, ντοκιμαντέρ κλπ) πίσω από αυτό, ενώ παράλληλα μαθαίνουν τεχνικές και εξασκούνται σε όλα τα must skills, όπως το beatmatching.
Ακόμη, κατά τη διάρκεια του εξαμήνου πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές επισκέψεις σε studio και club, ενώ σπουδαίοι άνθρωποι της ραπ σκηνής θα περάσουν από την αίθουσα του DJ Survival για να μεταδώσουν τις δικές τους εμπειρίες και γνώσεις. Στο Change the Beat by DJ Young, κάθε σπουδαστής/τρια χτίζει την προσωπικότητα που απαιτείται, για να σταθεί πίσω από ένα booth παίζοντας rap ήχους.

54353419_2106503679433823_9030757270618636288_n

Ableton-Logic promo SQ

ELECTRONIC MUSIC PRODUCTION ABLETON

Στο εξειδικευμένο τμήμα Moυσικής Παραγωγής των Beginners (Electronic Music Production), διδάσκουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεται ένας/μια μαθητής/τρια ώστε να μπορέσει στο τέλος του εξαμήνου να δημιουργεί, από το μηδέν, το είδος μουσικής που τον/την αντιπροσωπεύει – να γράφει τις δικές του/της μουσικές παραγωγές.

john rous

Συγκεκριμένα, εξερευνούμε το πρόγραμμα Ableton Live, τις λειτουργίες (σύνθεση, παραγωγή, DJing, live performance) και τις ιδιαιτερότητές του. Ενώ, κατά τον τελευταίο μήνα, η εκπαίδευση για την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής επαγγελματικού επιπέδου, από τον John Rous, γίνεται εξατομικευμένη για τον/την κάθε μαθητή/τρια, με έμφαση στην εξερεύνηση των πιο προχωρημένων δυνατοτήτων του software της Ableton.

Dim Chord - Logic Pro X

ELECTRONIC MUSIC PRODUCTION LOGIC PRO X

Το νέο μάθημα μουσικής παραγωγής από τον Dim Chord, μας ξεναγεί στον κόσμο του Logic Pro X, του προγράμματος μουσικής παραγωγής που έχει κερδίσει τους μεγαλύτερους παραγωγούς παγκοσμίως.

Το μάθημα απευθύνεται σε σπουδαστές/τριες που θέλουν να μάθουν να κάνουν τις δικές τους μουσικές παραγωγές, ξεκινώντας από το μηδέν, και να φθάσουν στο τέλος του εξαμήνου να δημιουργούν τα δικά τους κομμάτια.

To Logic Pro X είναι ένα από τα πιο σύγχρονα, καινοτόμα και ολοκληρωμένα προγράμματα παραγωγής. Η τεράστια βιβλιοθήκη του (65GB, με συχνά online updates) ,τα κορυφαία plugin αλλά και η κορυφαία ποιότητα ήχου, το έχουν κάνει να ξεχωρίσει.

Πέρα από τη διδασκαλία του προγράμματος αυτού καθαυτού, ο Dim Chord εμπλουτίζει το νέο μάθημα μουσικής παραγωγής με κάποιες βασικές γνώσεις μουσικής θεωρίας, που θα βοηθήσουν στην καλύτερη χρήση του Logic Pro X.

Επίσης ανακοινώνει επίσημα την μεγάλη συνεργασία με ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα στην Ελλάδα για την Techno, τον Christian Cambas!

cc
Ένα κύκλο 6 μαθημάτων «All about Techno” που θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι μαθητές djing και παραγωγής ανεξάρτητου τμήματος.
Περνώντας από το παρελθόν, το παρών και το μέλλον, την ηλεκτρονική παραγωγή του είδους και πολλά ακόμα που έχει να μπορέσει απλόχερα αυτός ο μεγάλος καλλιτέχνης.
Μόλις πρόσφατα ο Carl Cox, μπορεί ένας από τους Top 5 dj στην Techno παγκοσμίως έπαιζε μια παραγωγή του στα 25 χρόνια του Timewarp.
Συνεχίζοντας την καινοτομία σαν σχολη και την φιλοσόφια μας να δώσουμε ότι παραπάνω μπορούμε στους μαθητές μας η 5η σεζόν διαμορφώνεται σε κάτι που δεν έχει ξαναυπαρξει..

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ
210-9616068
[email protected]
www.djsurvival.com

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts