Γράφει ο απεσταλμένος μας Γιώργος Ηλιάδης

Με την καλόκαιρινη σεζόν να αρχίζει σιγά σιγά και όλο και τα φεστιβάλ να ξεκινανε, φαίνεται πως το Tomorrowland community Greece έκανε ένα μικρό ζέσταμα ταξιδεύοντας στην Στοκχόλμη για το 3ημερο event των SHM για το 2019.

TCG - SHM

Φυσικά και δεν γινόταν να βρισκόμασταν εκει διότι κάποιοι από εμάς έχουμε δει και ακούσει live όλους σχεδόν τους superstars της edm μουσικής σκηνής και αυτό κυριολεκτικά ήταν μια εμπειρία ζωής που ακόμη το συζητάμε και ανατριχιάζουμε ολόκληροι. Κάποιοι μάλιστα βγάλαμε εισιτηρια για τα 2 από τα 3 event γιατί ήμασταν σίγουροι πως το show Θα είναι μαγικό, ήμασταν 45.000 άνθρωπο τραγουδωντας τα τραγούδια τους όπως: reload, in my mind , Miami to ibiza , dont you worry child , save the world και με τους 3 θρύλους να είναι ανεβασμένοι σε ένα booth που έμοιαζε να αιωρείται από τα τελεια μελετημένα visuals, ζήσαμε κάτι που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ.

TCG - SHM2

Με το νέο ID τους Underneath it all ταξιδέψαμε όλοι σε ένα νέο μουσικό κόσμο και πήραμε το μυνημα πως οι 3 τους ξεκινανε νέες μελωδίες με πολλά υποσχόμενα νέα κομμάτια αποδεικνύοντας πως δουλεύουν σκληρά πίσω από το στούντιο .

Το show περιείχε ένα συγκινητικό βίντεο από το παρελθόν τους έως τώρα παίζοντας το κομμάτι remember του Steve angello και με τον axwell στο μικρόφωνο να λέει στον κοσμο:
“κάποτε ήτανε 3 φίλοι που πριν 6 χρόνια μαλώνανε μα κάνεις τους δεν θυμάται γιατί πραγματικά μαλωσανε. Και σήμερα είναι εδώ ξανά μαζί ακόμη πιο ενωμένοι. “

TCG - SHM2

Οι 3 τεράστιοι 3D κύκλοι κλέψανε την παράσταση και το show έκλεισε με μια γεμάτη αγκαλιά και των τριών παίζοντας το ιστορικό κομμάτι τους Save the world.

Σχόλια

σχόλια