Το Summer Paradise Festival έρχεται για 7η φορά στον ιδιόκτητο φεστιβαλικό χώρο μπροστά από τη κεντρική παραλία της Λίνδου στη Ρόδο. Το Σάββατο 13 Ιουλίου, 2019 επιστρέφουμε με το σημαντικότερο festival event του καλοκαιριού, με ένα εντυπωσιακό line up & artists show σε ένα άκρως καλοκαιρινό stage concept που θα συζητηθεί!

SPF-19-PAGE-AND-EVENT-COVER

Φέτος πέρνουμε έμνευση από τα υπέροχα τιρκουάζ χρώματα της θάλασσας μπροστά στην αμμώδη αρένα του φεστιβάλ, τον εντυπωσιακό ουρανό της Λίνδου, βάζοντάς τα στην καλοκαιρινή παλέτα της διάθεσης φτιάχνοντας έτσι μια εκπληκτική #onstage εικόνα που θα ενθουσιάσει!

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, και για τουλάχιστον 8 ώρες, χιλιάδες clubbers από πολλές διαφορετικές χώρες ενώνουν την αγάπη τους για την ηλεκτρονική μουσική, το κέφι, τις διακοπές και την Ελληνική φιλοξενία στη Ρόδο στο αγαπημένο σημείο τους για χρόνια!

image by Chara Chatzimihali

image by Chara Chatzimihali

 

Το Summer Paradise Festival ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια ως ένα υπέροχο beach party κάτω από Full Moon διάθεση και υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου Vassilis Tsilichristos πορεύτηκε ως ένα αξιοσημείωτο event διασκέδασης στο νησί.

Με άξονα την συνεχόμενη ποιοτική αναβάθμιση σε όλους τους τομείς το φεστιβάλ έχει βάλει πλώρη για να δημιουργήσει και πάλι ξανά την απόλυτη «νύχτα» θεσμό για τη Λίνδο!

Με ένα εντυπωσιακό Line up που έρχεται σύντομα αναλυτικά και ένα πολυπληθέστατο rotation, το Summer Paradise Festival  φέρνει και πάλι acts από καλλιτέχνες και DJs που έπαιξαν στην Tomorrowland καθώς επίσης και σε άλλα εντυπωσιακά εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ, ενώ παράλληλα φέρνει on stage τους δημιουργούς του περσινού #hit της χρονιάς που το έχετε όλοι τραγουδήσει κι ας είναι στα λατινικά!!!

Στις 13/7/2019 σας περιμένουμε … ΕΚΕΙ!!!

profile-pic

 

Summer Paradise Festival – Ώρα έναρξης: 22.00

Προπώληση Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά άμεσα ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr για πρώτη φορά σε φεστιβαλικό event της Ρόδου καθώς επίσης και σε Φυσικά Σημεία προπώλησης εισιτηρίων μέσω των επίσημων σημείων πώλησης του φεστιβάλ, για τα οποία θα ενημερωθείτε άμεσα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας!

Τιμές εισιτηρίων

Στην έναρξη της προπώλησης και για λίγες ημέρες κυκλοφορεί περιορισμένος αριθμός 1000 «early bird» οικονομικότερων εισιτηρίων με τιμή τα €9. Επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές των early bird εισιτηρίων και αγοράστε ΕΓΚΑΙΡΑ το εισιτήριο σας.

Κανονική τιμή προπώλησης στα €12 με ΦΠΑ

Είσοδος στον χώρο του φεστιβάλ: €15 με ΦΠΑ

Οι τιμές αφορούν είσοδο στον χώρο και δεν συμπεριλαμβάνουν ποτό ή αναψυκτικό.

 

Σχόλια

σχόλια