1. Sean Tyas & Darren Porter – The Potion (Extended Mix)

Υψηλές ταχύτητες για τον Sean Tyas και τον Darren Porter , και πως να γίνει διαφορετικά…ο πρώτος είναι αμετανόητος trance dj και ο δεύτερος προέρχεται από τη χώρα που λατρεύουν τη σκηνή (Αγγλία). Επιβλητική bassline από το πρώτο λεπτό, όμορφο ‘άδειασμα’ στη συνέχεια και ξέσπασμα που σε οδηγεί κατευθείνα σε καταστάσεις euphoric.! Όπλο για επική ολοκήρωση ενός set.

2. Marco V – Switchim

Ο 51χονος Ολλανδός έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια πολύ όμορφα και γεμάτα ενέργεια tracks. Το ‘stimulation’ θεωρείται ένα από τα πιό κλασικά trance tracks και είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Εδώ μας παρουσιάζει το Switchim. Γεμάτη από την αρχή bassline στα 136bpm, και με όμορφη μελωδία που πρωταγωνιστεί σχεδον μόνη της. Καλοκαιρινό και σίγουρα θα προτιμηθεί σε πολλά open air festivals!

3. Amir Hussain – Wild Card

Όποιος συμπορεύεται με τον RAM στο Grotesque label δε μπορεί να μη γράφει uplifting trance tracks. Έτσι και ο Amir Hussain από το Bahrain (μία χώρα χωρίς γνώση και κουλτούρα ηλεκτονικής μουσικής,και του αξίζουν συγχαρητήρια). Στα 138bpm , το χαρακτηρίζεις ‘pure’ trance με κρυστάλινο ήχο, όμορφη μελωδία και εξαιρετικά ‘euphoric’ από το 5ο λεπτό και μετά.θα είναι συνδετικός κρίκος κομματιών μέσα στα set.

4. Peter Steele – Gull (Extended Mix)

Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου! Γρήγορο (140bpm) , κλασική trance bassline , πάνω στην οποία εξελίσονται τα πλήκτρα και σε κάνει να νομίζεις πως τρέχεις χωρίς να κουράζεσαι. Καλοκαιρινό όπλο και για κλείσιμο set, αλλά και για να δώσεις νέα κατεύθυνση στο set.

5. Peetu S Eastern Angel Original Mix

Bassline που από την αρχή σε βάζει στο…νόημα…ταχύτατη και με πολύ ενέργεια. Η έκπληξη έρχεται στο fade out του κομματιού ,όπου και εξελίσονται ethnic στοιχεία από τη χώρα καταγωγής του παραγωγού (Φινλανδία). Δυναμικό στη συνέχεια με κορύφωση τον τρελό κλασικό πλέον ήχο στη σκηνή από το plug in Sylenth.

6. Ana Criado – Still There’s You (A.R.D.I. Remix)

Ομολογώ πως το original track δε με είχε ενθουσιάσει καθόλου , παρόλο που η Ana Criado έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες σαν Vocalist. Στο remix από τον (A.R.D.I. Remix), είναι σαφώς πιό κοντά στο στοιχείο της. Υπέροχη η νέα -πιο γρήγορη (140bpm από 128 αρχικά- εκδοχή των φωνητικών της, η οποία με το κατάλληλο mastering σε ταξιδεύει πάνω σε bassline που σκοτώνει!

7. Susana – Only summer knows

Το νέο track της καλύτερης ψηφισμένης trance vocalist για δεύτερη συνεχόμενη χρονια!. Γρήγορο , καλοκαιρινό και με φωνητικά που ειδικά στο fade out σε συγκινούν! Άλλωστε η Amsterdam trance recordings μας έχει συνηθίσει σε σοβαρές κυκλοφορίες. Κατά τη γνώμη μου η Susana θα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια από όλες τις υπόλοιπες vocalist της σκηνής.

8. Yahel & Eyal Barkan-Voyage (Omar Sherif Remix)

Πρόκειται για το κλασικό track του Yahel, το οποίο ρεμιξάρει υπέροχα ο Omar Sherif Remix , χωρίς να πειράζει τη ψυχή του κομματιού που παραμένει αγαπημένο για δεκαετίες. Δύσκολο εγχείρημα αλλά επιτυχημένο κατά τη γνώμη μου, αν αναλογιστούμε την αποδοχή του κοινού. Μία μελωδία που είναι συνυφασμένη με την trance. Θα παίξει σαν τρελό και θα είναι και ωραία δικαιολογία για να σετάρετε και το original.

9. Francesco Diaz & Young Rebels – What Time Is Love?

Progressive bassline στα 128bpm με σαμπλάρισμα του κλασικού κομματιού ‘what time is love’ από το επικό γκρούπ της δεκαετίας του 90 KLF. Όπλο για κάθε dj και για κάθε set, καθώς οι πινελιές από το παρελθόν πάντα συγκινούν οποιοδήποτε κοινό.

10. Alex Di Stefano-Never Back Down (Original Mix)

Ιδανικό για intro.! Πρόκειται για track με πολύ ενέργεια , στα 133bpm, με backing vocals που του δίνουν ένα στοιχείο EDM χωρίς να ξεφεύγει όμως. Η bassline του μου θύμισε παραγωγή του project Gaia. Πιστεύω θα αποτελέσει ξεκίνημα πολλών set.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

dj Elaya

Ξεκίνησε να μιξάρει στα 12 στο δισκοπωλείο του πατέρα του. Έχει κυκλοφορήσει ένα cd cimpilation mix. Έχει παίξει σε Αγγλία - Ιταλία - Βουλγαρία και Ολλανδία. Του αρέσει να μιξάρει οτιδήποτε έχει ενέργεια, είναι μελωδικό και ταξιδεύει το κοινό. Λατρεύει την Progressive και την Trance. Τον βρίσκεται στο στούντιο, σε clubs και στα social media. Είναι Κριός.

Related Posts