Ένα καλό aftermovie πρέπει να βρει τρόπο να φέρει ξανά στην μνήμη μας το πόσο καλά περάσαμε στο festival που πήγαμε ή να δείξει σε αυτούς που δεν ήρθαν ότι δεν πρέπει να το χάσουν με τίποτα του χρόνου!

spl2

To επίσημο aftermovie του Summer Paradise Lindos, μυρίζει πραγματικά καλοκαίρι και σε ταξιδεύει με σκηνοθετική μαεστρία στην υπέροχη Λίνδο της Ρόδου! Είναι γεγονός πως οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ, ζουν, αναπνέουν και επιθυμούν να δουν το φεστιβάλ να μετατρέπεται συνεχώς από επιτυχημένη μονοήμερη βραδιά, σε ένα μοναδικό θεσμό για το νησί της Δωδεκανήσου και παλεύουν με ποιότητα και μεράκι να το πετύχουν!

Το aftermovie δίνει την δυνατότητα να δείξουν μέσω διαδικτύου, αλλά και επίσημων τουριστικών εκθέσεων (που θα παίξει), ότι εκεί στη Λίνδο η φυσική ομορφιά παντρεύεται με την τουριστική προώθηση του μέρους, δημιουργώντας έστω και για ένα βράδι, την υπέροχη παραλία του μέρους σε ένα εντυπωσιακό stage πάνω στην άμμο που με φόντο το κάστρο της πόλης, δείχνει (και μέσω LIve Streaming) την μαγεία του Summer Paradise Lindos, σε όλο τον πλανήτη!

Η 6η συνέχεια που ήδη προετοιμάζεται βάζει τον πήχη και … πιο ψηλά!

Δείτε το υπέροχο aftermovie!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts