Πάει κι αυτό …

μπήκε στο κοντερ του χρόνου! Μπήκε στη συλλογή με τα μπάνια και τα παγωτά που μετράγαμε κάποτε πιτσιρίκια, ή στη συλλογή με τα DJ events που είδαμε φέτος … φυσικά το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

showmelove318b.jpg

Τραγουδήσαμε πολύ το Summer” του Calvin Harris, δουλέψαμε σκληρά για το mega event του καλοκαιριού που ήταν η Dreamland, κάναμε τις διακοπές μας με πολύ χαρά και ανυπομονησία για παιχνίδια στην άμμο και όταν πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για το μεγάλο “χωριό” την Αθήνα, το αγαπημένο μας party ήταν εκεί για να μας τιμήσει που το τιμήσαμε με τη παρουσία μας, παντού στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι!

Είναι ωραίο να βλέπεις τη δίψα του κόσμου για μια φωτογραφία, είναι ανατριχίλα να βλέπεις τη νέα γενιά να αναγνωρίζει τους Djs και να ζητά να σταθούν δίπλα τους για μια φωτογραφία! Είναι όμορφο να βλέπεις το αληθινό χαμόγελο, του authentic Johnny Gerontakis να συναινεί και να φωτογραφίζετε παρέα με fans που σε άλλες εποχές θα τον είχαν αφίσα τύπου rock star στο δωμάτιο τους!

Είναι θαυμάσιο να δίνεις και να λαμβάνεις αγάπη … Show Me Love λοιπόν!

Το είπαν και το έκαναν! Σε χρόνο dt ετοίμασαν ένα φαντασμαγορικό closing party μιας καλοκαιρινής σεζόν που πήγαν σχεδόν παντού σε όλη την Ελλάδα σε ένα οδοιπορικό μουσικής απογείωσης και ηλεκτρονικής μουσικής!

Με ένα φανταστικό καλοκαιρινό ραντεβού – on the beach – στο Akan8us, που απέδειξε ότι μπορεί να clubίσει εφόσον το θέλει, με ένα εντυπωσιακό stage και δυνατό Led πάνω στην άμμο, ο JG μαζί με την ομάδα του λέει ακόμα και τώρα την ώρα που σας γράφουμε το άρθρο από το παρτυ (internet 4G μαγεία) #Goodbye Summer μαζί μας, όπως πάντα με αγάπη για το κοινό του!

Από αύριο φθινόπωρο;

🙂 Καλά κρασιά !… Keep walking! Summer never stops in Greece!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts