Τα τελευταία 10 χρόνια ήταν εκπληκτικά για τους fans της Tomorrowland!

TOMORROWLAND ARMIN.jpg

Για τον εορτασμό αυτής της επετείου μια μοναδική συλλογή θα κυκλοφορήσει αυτό το Σεπτέμβριο! Μια αληθινή μουσική εμπειρία που συνδυάζει αποκλειστικά mixes από τους καλύτερους DJ στον κόσμο και τις 20 από τις πιο επικές στιγμές και tracks από τα φεστιβάλ τα τελευταία 10 χρόνια σε 3 CDs.

Τα 6 DJ mixes είναι από τους:

Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Steve Aoki και Yves V.

Τα 20 κομμάτια γεμάτα από μαγικές αναμνήσεις συντάχθηκαν από τους ανθρώπους του αύριο ίδιοι. Αυτή η συλλογή έρχεται με 3 πλήρη CDs, μια deluxe συσκευασία και ένα βιβλιαράκι με φωτογραφίες που καλύπτουν το φεστιβάλ από την έναρξή του το 2005.

Φέτος, η Tomorrowland γιόρτασε την 10η επέτειό του με μια διπλή γιορτή. Όλα τα 360.000 εισιτήρια για την επετειακή έκδοση ήταν sold out μέσα σε λιγότερο από μία ώρα. Το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την πώληση των εισιτηρίων από όλο τον κόσμο ήταν συντριπτική. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το φεστιβάλ κάνει το Tomorrowland το πιο αναγνωριμένο διεθνές γεγονός στον πλανήτη.

Οι καλύτεροι DJs στον κόσμο, όπως οι Tiësto, David Guetta, Paul Oakenfold, Steve Angello, Maceo Plex, Avicii, Carl Cox, Knife Party, Seth Troxler, Paul Kalkbrenner , Eric Prydz και πάρα πολλοί άλλοι ήταν εκεί και απογείωσαν το κοινό!

Επίσης στο φετινό φεστιβάλ οι headliners Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell, Steve Aoki, Yves V & Dimitri Vegas & Like Mike, καθένας τους έχει παραδοθεί ένα αποκλειστικό mix για αυτή την ειδική έκδοση άλμπουμ για να επιβραβεύσει με τον τρόπο του, τη 10η χρονιά του φεστιβάλ.

TOMORROWLAND2.jpg

Με μια αστραφτερή συλλογή με τις αγαπημένες στιγμές και κομμάτια φεστιβάλ τα τελευταία 10 χρόνια, η Tomorrowland δημιουργεί ένα όμορφο casebound, σε deluxe έκδοση θα επιτρέψει στους global fans της Tomorrowland να ξαναζήσουν τη μουσική του σήμερα !

https://www.youtube.com/watch?v=FGVK6NjeUfs

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts