Μια πραγματικά ωραία προσπάθεια με πολύ κέφι, μεράκι αλλά και χώρο για την επόμενη γενιά ετοιμάστηκε πολύ επιμελημένα κι έρχεται σύντομα στο Wave Athens, τον νέο εκπληκτικό χώρο που σας περιμένει στο Γκάζι με τέλειο οπτικοακουστικό υπερθέαμα!

το SCOUTING της Minotaur Music Productions φιλοδοξεί να δώσει “πάσα” σε νέα αξιόλογα άτομα των dj booth που στο μέλλον, πιθανά να αποτελούν το branding των global κι εγχώριων ονομάτων που θα ακούμε και θα θαυμάζουμε !!!

Η όλη προσπάθεια μάλιστα είναι και με #free entrance!

Ας την Αγκαλιάσουμε λοιπόν!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts