Η Nostrum και η Hideout Events διοργανώνουν ένα από τα πιο ενδιαφέρον concept που έχουν γίνει στη χώρα, βραδινό party μέσα σε καράβι!

argw

Το party-κρουαζιέρα θα λάβει μέρος μέσα σε ένα από τα γνωστά καραβάκια του Θερμαϊκού της Θεσσαλονίκης. Στις 2 Ιουνίου, 00:00 η ώρα θα γίνει η επιβίβαση μπροστά από το Λευκό Πύργο, έπειτα το καράβι θα αναχωρήσει για τα ανοιχτά του Θερμαϊκού όπου θα πλέει μέχρι τις 05:00. Τέλος, ο κόσμος θα κινείται σε house ρυθμούς καθώς την επιμέλεια της μουσικής θα αναλάβουν κάποιοι από τους καλύτερους DJs της πόλης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event μπορείτε να βρείτε κάνοντας click ΕΔΩ.

139471975_1426610174

Αν είσαι από Θεσσαλονίκη ή από τις γύρω περιοχές, σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις αυτό το party.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Mpampis Kousidis

Γεννημένος το '97. Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚσης, αλλά με σχετική αντιπάθεια στο φραπέ και τη ρετσίνα. Ασχολείται με DJing και σύνθεση μουσικής από τότε που ήταν αμούστακο γυμνασιόπαιδο. Αποτελεί το 1/2 των FullHouse και έχει αφιερώσει όλη του τη -μέχρι τώρα αλλά και μελλοντική- ζωή στη μουσική, καθώς σπουδάζει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία. Τελειομανής και ψυχαναγκαστικός σε ακραίο βαθμό. Λάτρης της τέχνης σε οποιαδήποτε μορφή, της γνώσης, των συναισθημάτων, του χιούμορ και του γέλιου. Στόχος του η καθημερινή αυτοβελτίωση και η προσφορά στον κόσμο.

Related Posts