Είσαι από αυτούς που δεν μπορείς να βγάλεις την μουσική και το djing ούτε λεπτό από τη ζωή σου; Θα ήθελες παντού και πάντα ένα djbooth να σε ακολουθεί ακόμη και στις ξεκούραστες στιγμές σου στο ξενοδοχείο; Στην φημισμένη Ibiza μπορείς να το κάνεις και αυτό!

27_pioneer-suite-img_5974

Η Pioneer DJ Suite στο Ushuaia Ibiza σου προσφέρει 42 m² ηχομονομένης διαμόρφωσης στο δωμάτιο, 8 ηχεία, subwoofer, 2 CDJS 2000 NXS και ένα DJM 2000 mixer!

30_pioneer-suite-img_5962

Στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5*  Ushuaia Ibiza θα βρεις την περίφημη Pioneer DJ Suite ανάμεσα στα υπόλοιπα δωμάτια και φυσικά σαν θαμώνας του ξενοδοχείου θα έχεις την δυνατότητα να δεις εντελώς δωρεάν και όλα τα ξεχωριστά dj gigs που διοργανώνονται εκεί από τεράστια ονόματα όπως οι David Guetta, Martin Garrix, Nervo, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike και πολλοί ακόμη superstars … αρκεί να έχεις τουλάχιστον 500€ την ημέρα για το δωμάτιο, αφού οι τιμές ξεκινούν χοντρικά από αυτό το ποσό!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts