Ενωμένοι, έρχονται μαζί!

Μετά την μεγάλη κόντρα τους το 2015, όταν μετά την ανάληψη της #1 θέσης στο DJMAG TOP100 ο Hardwell κατηγόρησε δημόσια τους Dimitri Vegas & Like Mike για αθέμιτο ανταγωνισμό στην κόντρα της ψηφοφορίας για τον διαγωνισμό και την αποπομπή του Hardwell για 2 χρόνια από την Tomorrowland, ήρθε η περίοδος της χαλάρωσης της κόντρας, της κοινής εμφάνισης τους στην Αμβέρσα τα περασμένα Χριστούγεννα …

… ήρθε το ΟΚ για την επιστροφή του άσωτου ιού Hardwell στην Tomorrowland πριν από λίγες εβδομάδες (με το κατά πολλούς κορυφαίο EDM set φέτος) και μόλις χτες το επίσημο διαζύγιο στην κόντρα με την κυκλοφορία του κοινού τους track “UNITY” το οποίο βλέπουμε μέσω από το κανάλι των Dimitri Vegas & Like Mike να καλούν προς ψήφισμα τους fans τους για το #1 της Pole Position των Djs για φέτος (χωρίς να αναφέρουν το ίδιο για τον Hardwell)!!!

Eίναι πολλά τα deals και τα φράγκα… λέμε!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts